926 total views

Cristian Buican, liderul judeţean al PNL, îşi doreşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Pentru acest scop este în stare să modifice statutul partidului, dacă ar fi nevoie, doar ca să se vadă în locul în care a stat Ion Cîlea, omul care îl bântuie şi în zilele actuale.

Buican-si-Costi-RGândindu-se cum să facă acest lucru, Cristian Buican l-a ademenit în partid pe Mircia Gutău, promiţându-i acestuia locul de candidat al PNL, la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea şi o listă de consilieri “pe sufletul lui Mircia Gutău” (a se citi independenţii subordonaţi lui Gutău).

Să fie credibil, Buican a dat sfoară în ţară că a făcut o cercetare sociologică, în care Gutău i-a umilit pur şi simplu pe liberalii care îşi doreau nominalizarea ca şi candidaţi la Primărie. Numai că, Buican a uitat să-l informeze pe Mircia Gutău că el are complexul lui Napoleon, adică, crede că poate să treacă peste ceea ce a stabilit conducerea naţională, respectiv, persoanele cu condamnări penale pentru fapte de corupţie, nu pot fi înscrişi pe listele PNL.

Interesant este că nici până în ziua de astăzi celebrul sondaj nu a fost văzut de membrii PNL care culmea, au mai dat şi bani ca acesta să se realize. Şi atunci, ne întrebăm unde este democraţia în Organizaţia Judeţeană PNL, dacă liderul acesteia preferă să arunce pe piaţă nişte cifre pe care membrii de partid nu le pot verifica. Suntem curioşi dacă acest ‘’obicei’’ va fi preluat şi de PSD sau Costantin Rădulescu va admite să publice, măcar pentru uzul membrilor de partid, sondajele efectuate, pentru că altfel, atât PNL cât şi PSD vor demonstra că au căzut la proba democraţiei reale în partid.

Semnalul pe care electoratul îl aşteaptă de la liderii politici nu este de continuare “a frăţiei” dintre liderii organizaţiilor judeţene şi o camarilă proprie, ci de a vedea alegeri corecte bazate pe informări reale ale membrilor de partid.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.