138 total views

Marţi, 23 septembrie – SOCAR a desemnat câştigătorul celei de-a doua DACII LOGAN din cadrul campaniei „SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA”. Aceasta este Aurora Bibic din localitatea Aiud, judeţul Vrancea.

Extragerea a avut loc pe, 22 septembrie, în benzinăria SOCAR din Râmnicu Vâlcea. La eveniment au participat reprezentanţii companiei, dar şi viceprimarul oraşului, dl. Vasile Cocoş. De asemenea, a fost ales, prin tragere la sorţi, şi câştigătorul DACIEI DUSTER. Datele sale sunt în curs de validare. SOCAR va anunţa şi numele său în cel mai scurt timp posibil.

“Felicitări câştigătorilor! Le mulţumim tuturor participanţilor la campanie şi îi asigurăm de tot respectul nostru pentru că ne sunt clienţi fideli. Cu o valoare semnificativă de peste 100.000 lei, campania „SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA” reprezintă cel mai important proiect, de anul acesta, adresat direct şoferilor. Îi asigurăm pe toţi cei care apreciază produsele şi serviciile noastre că, odată cu extinderea SOCAR prin creşterea numărului de benzinării şi o mai bună acoperire geografică, vom continua campaniile de promovare,” a declarat Hamza Karimov, CEO SOCAR România.
SOCAR România a organizat campania promoţională “SOCAR PREMIAZĂ FIDELITATEA” la nivel naţional, în perioada 15 iulie – 15 septembrie 2014. Cei mai fideli clienţi SOCAR au intrat în competiţie pentru o maşină DACIA DUSTER şi două autoturisme DACIA LOGAN. Valoarea totală a premiilor oferite a fost de 100.177 lei (fără TVA).
Prima DACIA LOGAN a mers la Iaşi, câştigătorul său fiind desemnat pe 22 august, la finalul primei etape a campaniei. LUCIAN DÂSCĂ din satul Iugani, comuna Mirceşti, judeţul Iaşi, a primit cheile maşinii chiar de la CEO-ul SOCAR România, Hamza Karimov.

Toate informaţiile despre campanie sunt disponibile pe site-ul companiei www.socar.ro şi pe facebook.com/socar.romania.petroleum.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în următoarele judeţe din România: Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea şi Arad.

 

Despre SOCAR România

SOCAR România este reprezentanţa companiei petroliere şi de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie renumită la nivel mondial pentru activitateasa de producţie de petrol şi gaze naturale.
Compania petrolieră de stat din Azerbaijan investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.
Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin SOCAR Petroleum S.A. şi în crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional.
Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 30 de staţii de alimentare fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România.
Până în prezent compania a creat aproximativ 400 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 50 milioane de euro în România.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.