426 total views

Stimaţi cititori, nu am intenţionat să folosim un limbaj afişat de obicei pe scoarţa copacilor, ci am vrut să demonstrăm ataşamentul celor două partide + PMP, la ideea de a şunta PSD-ul vis-a-vis de sloganul electoral “ Mândrii că suntem români”.

Încercarea celor trei partide, de a lasă PSD-ul fără afişaj electoral în ultima săptămână de campanie a avut drept punct de pornire o hotărâre a BEJ Sălaj, care  a considerat că acest slogan este unul rasist, admiţând plângerea formulată de PNL.

Pornind de la această eroare gravă de apreciere a sloganului PSD, s-a creat un zbucium între cele trei partide, demn de o cauză mai bună.

Ce să vezi Coane Fănică – Parol? să porniră în întrecerea socialistă care să depună mai repede plângeri pela BEJ-urile judeţene să lase PSD-ul, mă-nţelegi… fără slogan.

Aştia de la Vâlcea, ai PDL-ului, considerară că rămasără în urmă. Şi s-apucară să alerge pela BEJ doar, doar, patria le va fi recunoscătoare. Ca să fie mai altfel decât alţii, dădură şi comunicat, pe banii lor, ce viteji fuseră ei pe a BEJ!

Şi uite aşa, moftangii aflară că –n fatidica zi de 20 mai , BEC, doborî pretenţia lor şi – i lovi în amorul propriu. Mai pă-nţeles Coane Costică , Mangafaua de la Bucureşti dădu dreptate PSD-ului şi-i lăsă mă-nţelegi, pe moftangii, mofluji fără obiect.

Ce mai vaet, ce mai zbucium fuse atunci pe la partide! Stimabililor, vă rugam noi electorii, nu vă mai ţineţi de şotii şi fiţi oameni corecţi, căci altfel, vă lăsăm fără coledzi, stimabililor.

Semnatura,

Un cetăţean neturmentat

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.