214 total views

Iuliana Gabriela Geană, mama celor trei fetiţe a plecat să-şi facă o nouă viaţă, alături de concubinul ei, fără să ţină cont de cele trei suflete care au rămas fără mamă.

După ce cazul celor trei fetiţe a fost pe larg dezbătut de echipa emisiunii “Acces Direct”, ajutoarele nu au încetat să apară. Telespectatorii au sărit în ajutorul tatălui, pentru a avea parte de toate cele necesare creşterii fetiţelor. Mai mult, aceştia au primit şi o nouă locuinţă, acolo unde pot duce un trai decent.

Când le-a fost greu i-a părăsit, acum îi vrea înapoi. După doar două zile de la difuzarea povestii, mama fugară a apărut la uşa lor şi le dă viaţa peste cap. A semnat să renunțe la copii și s-a întors acum, când a aflat că va avea o casă nouă…Mama a ieșit din ascunzătoare și vrea să despartă fetele de tată. De vineri, 9 ianuarie 2015, datorită emisiunii Acces Direct care a adus în prim plan povestea “îngerilor din Lăpușata”, lucrurile în viața fetițelor, dar și a tatalui s-au schimbat. Exact când o rază de speranță și bucurie a apărut în viața celor patru, a apărut și mama cea fugară. A văzut emisiunea și s-a gândit că ar fi momentul să-și facă apariția în viața celor trei fetițe pe care le-a abandonat în urmă cu aproape un an de zile.

Să nu credeți că dintr-o dată, mamei i-a revenit în suflet sentimentul de regret văzându-și fetițele cum trăiesc departe de lumea civilizată, într-o sărăcie lucie. Nicidecum. În urma emisiunii, foarte mulți oameni de bine au sunat să-l ajute pe Dumitru Mitrache, tatăl rămas să-și crească singur fetițele. Datorită faptului că numărul contului bancar a apărut pe ecranul televizorului de mai multe ori în cadrul emisiunii “Acces Direct”, dar și pe diferite rețele de socializare, în câteva zile s-a strâns o sumă mare de bani. Acesta, spun sătenii din Lăpușata, ar fi motivul real al întoarcerii mamei acasă, conform declarațiilor din emisiunea mai sus amintită. Femeia fugară, căci în aceste condiții nu i se mai poate spune “mamă”, pe care soțul, rudele și sătenii o credeau plecată în lumea largă, în căutarea unui trai mai bun, locuia de fapt relativ aproape de casă, în Galicea, o altă comună vâlceană, cu un alt bărbat, fără să se gândească nici măcar o clipă la cele trei fetițe pe care le-a lăsat singure, în spatele unei uși închise. Acum și-a reamintit brusc că este mamă și vrea să se întoarcă în mijlocul familiei pe care acum un an a părăsit-o. Fiind tentată de casa cea nouă, a cărei construcție va fi demarată imediat ce vremea va permite, dar și de suma de bani, deloc neglijabilă ce s-a strâns în doar câteva zile, femeia demonstrează încă o dată că nu este altceva decât o ființă fără scrupule, gata să calce totul în picioare pentru a-și vedea interesele realizate.

La cei 26 de ani are deja patru copii, dar pe toți i-a lăsat în grija altora, ea refugiindu-se de fiecare dată în bratele unui alt bărbat. Ba mai mult, există chiar și o declarație scrisă, în care aceasta își dă acordul pentru ca fetițele să fie date în plasament. Totuși, dorința nu i-a fost îndeplinită. Dumitru Mitrache, tatăl natural a două dintre cele trei fetițe, Andreea, surioara cea mare provenind din căsătoria anterioară a mamei cu un alt bărbat, nu s-a despărțit nici o clipă de ele. Și-ar da și viața pentru cei “trei îngeri” pe care mama i-a tratat precum un bagaj nedorit, de care s-a descotorosit cu prima ocazie. (A.S. /C.D.)

Oare această femeie are dreptul să mai fie mamă? Oare există vreo lege pe lumea aceasta prin care să-i fie sancționat comportamentul inuman? Oare până unde va merge această femeie fără suflet și sentimente materne?

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.