198 total views

Mare e grădina Domnului, deci şi a Parlamentului României. În lipsă de idei şi goana după imagine, senatorul liberal Dan Niţu s-a transformat în agent de publicitate al zumbiştilor.

Senatorul a declarat că Olt Valley Fitness Weekend Event, eveniment desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în Centrul Expoziţional Seaca din Călimăneşti ar trebui să fie un model pentru autorităţile judeţului. În traducere liberă, liberalul Gheorghe Pasat şi prefectul Cornoiu ar trebui să-şi ia costumul cu sau fără paiete şi să ţopăie pe muzică împreună cu omologi din alte ţări de peste zări. Senatorul consideră că prin astfel de evenimente capii judeţului vor reuşi să revitalizeze turismul local…

„ Inițiativa este unică pentru județul Vâlcea, prin amploarea pe care a avut-o și prin excelenta sa organizare. Timp de trei zile, participanții s-au bucurat de buna dispoziție adusă de ritmurile de zumba, dar și de frumosul peisaj cu care Valea Oltului întâmpină orice turist. De unul singur, Andrei Oşanu, un tânăr vâlcean cu inițiativă a reușit să adune în Vâlcea nu mai puțin de 500 de participanți din toată Europa, oameni care iubesc sportul și care știu cât de important este un stil de viață sănătos. Eu văd în această întâlnire și un alt efect pozitiv, important de luat în seamă de către decidenții locali și județeni. Germania, Croația, Slovenia, Bulgaria, Grecia, Austria, Ungaria, Spania, Danemarca, Suedia, Serbia, Republica Moldova, Olanda, Italia – la sfârșitul săptămânii trecute oameni de toate vârstele din toate aceste state au fost turiști în județul nostru. Este o întâmplare fericită și un model de urmat, iar eu voi susține și alte asemenea inițiative originale și pline de energie care promovează județul Vâlcea.”, a precizat senatorul liberal.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.