219 total views

Știre actualizată

Oare acest caz semnalat astăzi împotriva câinilor să fie rezultatul mesajului lansat public de către Gutău Mircia … și cum au înțeles susținătorii acestuia să rezolve problema câinilor … îi eutanasiază direct pe stradă … așa ei dovedesc “șefului” ca au înțeles ceea ce trebuie să facă și cum să-l susțină.

Solicităm public primarului Gutău Mircia să iasă cu un mesaj de neacceptare a acestor comportamente, să precizeze clar că se dezice de aceste acte de otrăvire a câinilor!

De câteva ore, circulă informația că în comuna Budești din județul Vâlcea se otrăvesc câinii, ne atrage atenția un localnic.

 

imaginea este una aleatorie, nu face parte din cazul menționat

În urma informațiilor am purtat discuții atât cu conducerea primăriei Budești cât și cu directorul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor – Miclea Mihai Gabriel. Aceștia cercetează cazul și susțin că ne vor oferi mai multe informații oficiale după verificările de rigoare.
Totuși, viceprimarul Mirea susține că a fost, a căutat și nu a văzut că cineva ar ridica acum cadavrele câinilor otrăviți, dar vor continua să rezolve situația pentru a lămuri exact cetățenii comunei și nu numai.

Știre în curs de actualizare

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.