195 total views

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a rețelei PEHD D 355 mm din Știrbei Vodă cu rețeaua OL D 500 mm din Carol I , cat si PEHD D 110 mm din Gabriel Stoianovici și Pătrașcu Voda , vă comunicăm următoarele:

În data de 19.07.2018 între orele 900 – 1800 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenti în municipiul Rm Vâlcea pe strada Carol I(de la Episcopie până la Mall ) , strada Popa Sapcă , strada Al. Boicescu , strada cpt. Negoescu , strada Col. Bădescu , strada Pinilor, strada Gabriel Stoianovici , strada Pătrascu Vodă , strada Știrbei Vodă (de la Carol I până la Parc Zăvoi) și imobilele din Cartierul Zăvoi .

În această perioada orară echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru remedierea situației neplacute în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea certificați prin buletine de analiză a apei în sectiunea de intervenție ( înainte și după spalarea rețelei ) angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate .

Recomandăm și consumatorilor afectați, ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării apei .

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitari scrise ale beneficiarilor ,confirmate de specialiștii societății noastre.”

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.