486 total views

Corpul de Control al Ministerului Educaţiei a descins ieri la Inspectoratul Şcolar Judeţan pentru anuţarea acţiunii de control la Şcoala Anton Pann din Ostroveni, una din cele mai bine administrate şcoli din oraş. Controlul ministerului vine la o săptămână de zile după demiterea fostului director Adrian Burlan acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o educatoare.

foto/viatavalcii.ro

Scoala Anton Pann

Andra Bică, şefa Inspectoratului Şcolar a refuzat să dea informaţii, dar surse din cadrul inspectoratului au afirmat că nu ştiu care este tema controlului pe motiv că nu au primit informaţii în acest sens, inspectorii şi-au anunţat doar prezenţa şi s-au făcut brusc nevăzuţi aşa cum au apărut.
Se pare că Ministerul este interesat de contractele de igienizare semnate de fostul director Burlan pe sume astronomice şi de angajările făcute în ultimii doi ani, un capitol care a devenit subiect de glumă în cadrul corpului profesoral din Vâlcea, noile angajate nedepăşind vârsta de 30 de ani.
Dacă la capitolul angajări fostul director este mai mult ca sigur acoperit, în cazul contractelor de igienizare şi a altor lucrări efectuate în cadrul unităţii şcolare situaţia este destul de complicată, iar controlul Ministerului Educaţiei ar putea să deschidă drumul către alte persoane şi alte instituţii de control.

Distribuie

2 comentarii

  1. CE SĂ FI FURAT BURLAN ĂSTA DE LA O ŞCOALĂ: ELEVI?
    – BĂI, PROŞTII DRACULUI, MERGEŢI LA SJU VÂLCEA ŞI VEDEŢI ACOLO CE FURTURI, CE ARANJAMENTE FAC NEMERNICII DE PONORAN, BRÂNZAN, IGNAT ŞI “CĂCATUL ĂLA PLOUAT DE DORU TĂRĂŞENIE”. ACOLO FURT ŞI IMPOSTURĂ DOMNILOR. SĂ VEDEŢI CE MITĂ PRIMESC ĂŞTIA, CE ARANJAMENTE FAC CU EXAMENELE, VEZI CAZUL TUFOI CRISTINA DIN CHIRURGIE, CARE A LUAT EXAMENUL CU 5.000 DE EURO, BANI PE CARE I-A DAT ESCROCULUI DE IGNAT OVIDIU, SUB UMBRELA UNUIA PREOTEASA, PROCUROR LA DNA PITEŞTI!!! ESCROCUL DE IGNAT ARE MILIARDE ÎN CONTURI, 7 MAŞINI, 5 TERENURI ÎN STAŢIUNI, 6 CASE ŞI VILE, VALUTĂ, ACŢIUNI. ÎNTREBAŢI-L PE DOMNUL DR. PLOSCARU ŞI O SĂ AFLAŢI LUCRURI INCREDIBILE. NENOROCIŢII ŞI ORDINARII DRACULUI. AFLAŢI LUCRURI ONEROASE DESPRE COMERŢUL PE CARE ÎL FACE CU MATERIALE SANITARE PROTEJATA LOR DIN BLOCUL OPERATOR, AURA SĂRDARU, DEŞI HOAŢA ASTA NENOROCITĂ E SOŢIA MILIŢIANULUI MARCEL SĂRDARU ŞI AMANTA LUI IGNAT, AMBII CURVE ORDINARE.

  2. Fetelor, de ce ati schimbat articolul? V-a speriat Adina Dobrete?… :))))

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.