1,503 total views

Rapid spera să o poată încurca pe SCM Râmnicu Vâlcea, fosta campioană a României, dar echipa lui Florentin Pera a câștigat la 11 goluri diferență în fața giuleștencelor pregătite de selecționerul Spaniei, scor 14-25.

Ultimele evoluții ale Rapidului, în Liga Națională, anunțau un meci echilibrat cu SCM Rm. Vâlcea. Oltencele au venit la București fără patru jucătoare: Evgenija Minevskaja (operată), Daria Bucur, Irina Glibko și Dana Marin (pozitive la virusul SARS COV-2). În aceste condiții, giuleștencele sperau să producă surpriza și să oprească seria victoriilor echipei lui Florentin Pera.

Vâlcencelor le priesc din plin meciurile jucate în Sala Polivalentă din București. Disputa cu Rapid parcă a fost o continuare a succesului obținut cu CSM București în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cu apărare senzațională, care a distrus fiecare atac al Rapidului, Vâlcea s-a distanțat rapid pe tabelă. Vâlcea a ratat în prima repriză 8 atacuri în situație de 1 la 1, de aceea scorul a fost doar 13-5.

Florentin Pera a schimbat echipa, a trimis rezervele, dar chiar și așa Rapid nu a putut să se ridice. S-a terminat 25-14, o victorie zdrobitoare a favoritelor. Pentru moment, aspirațiile Rapidului de a se bate la titlul de campioană rămân doar la stadiul de vise. ”Mă bucur că am jucat în apărare ca în zilele bune, să nu uităm că la Vâlcea apărarea a fost mereu punctul nostru forte. Le felicit pe fete, au jucat foarte bine, am ratat mult în situație de unu la unu, dar mă bucură evoluția per ansamblu, atitudinea lor. Am arătat că la meciurile grele știm să ne adunăm și să arătăm adevărata față a echipei”. a declarat antrenorul Florentin Pera.

Liga Florilor rămâne, la prima vedere, o luptă în trei, cu CSM București, Minaur Baia Mare și SCM Rm. Vâlcea. Urmează celelalte echipe, Buzău, Brăila, Cisnădie, Rapid sau Zalău care se vor bate pentru locurile 4 și 5 ultimele care duc în cupele europene.

Acest articol este preluat în totalitate, iar întreg textul poate fi citit accesând link – https://www.gsp.ro/sporturi/handbal/rapid-scm-rm-valcea-liga-florilor-628603.html

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.