167 total views

Am lăsat să trecă ceva timp de la publicarea materialului nostru referitor la devoalarea ”activității de publicitate” a firmei conduse de Eduard Dulăcioiu și Sebi Cârciu, pentru a vedea reacțiile acestora. Efectul s-a transformat într-un scandal de proporții, cu acuzații care au scos la lumină activitățile, aparent legale și ale altor publicații, ocultate ani de zile de impricinați.

ziareArticolul nostru, suficient de documentat și argumentat, a fost o încercare de aducere cu picioarele pe pământ a unui ziarist căruia ”aburii puterii”, conferite de calitatea sa autoproclamată, îi cam luaseră mințile. Țâș-bâștiul se credea buricul pământului, punând impertinența la rang de înțelepciune, inducând teama dulăului turbat prin birourile pe unde augusta-i personalitate își impunea punctele de vedere ”dezinteresat”. Timp în care, conturile îi creșteau, invers proporțional cu valoarea monșerului. Sigur că nu ar fi fost posibilă ascensiunea unei nulități dacă nu se găsea mediul slab în mediile economice și politice, șantajabile. Acolo unde pute, muștele roiesc înfruptându-se din hoiturile unei economii determinate de influența politicului, intrat și el în putrefacție. E un fel de lanț trofic în care toți supraviețuiesc pe spinarea tuturor, cu deosebirea că cine știe și poate, să dea din coate mai tare, obține partea cea mai babană a hoitului. Oriunde se găsește un Vălimăreanu, putrezit și el în funcția de director al unei regii județene, de unde politicul stoarce bani pentru campanii electorale și asigurarea unei protecții a presei, care să achieseze substanțial la dorința disimulată a unui Dulăcioiu ”înfometat” de a ”nu” scormoni mai adânc în propria grădină, pentru a nu descoperi scheleții. Deconcentratele au devenit vaci de muls pentru șmecherii din politică, dar și din presă. Ani de zile s-a supt la țâțele Oltchimului și CET-ului, la țâțele Hidroserv, RAJDP și altele mai mari sau mai mici. Ani de zile au fost ”determinați” primarii să cotizeze la cutia milei a presei vâlcene, pentru a nu ridica vălul pus pe micile lor interese locale și pe marile lor afaceri. A fost suficient ca noi să aruncăm o piatră în această mocirlă, pentru a provoca un tsunami în presa locală. Iată-i pe ziariștii vâlceni comportându-se ca niște țațe cu poalele în cap, strigându-și una celeilalte despre cât și cu cine și-au înșelat bărbații.
Iată-l pe ”marele” Dulăcioiu intrat în sevraj, care strigă cât îl ține gura pe rețelele de socializare, că de fapt el a făcut transporturi (ce și pentru cine, n-are importanță) pe firma lui de handicapați, dându-și cu stângu-n dreptul. Prin acest autodenunț, recunoaște că încalcă în continuare legile, desfășurând o activitate pe o firmă care nu are domeniul respectiv înscris la Registrul Comerțului. Cu toate astea, tot el ne amenință că ne dă în judecată. Nu ne miră tupeul ipochimenului și nici nu ne sperie amenințările lui, putând face, oricând și în fața oricui, dovada că cele scrise sunt reale, mărturie stând documentele aflate în posesia noastră.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.