101 total views

AVARII REZOLVATE.

Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă: str. Şt. Vodă nr. 146, Al. Ciocârliei nr. 29, Prunului nr. 17, A. Ivireanu – Hotel Maria şi Lacului nr. 3.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE.

Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 2 mc şi 20 tone de material pe str. M. Sorescu, I. L. Caragiale, Ostroveni, N. Stănescu, M. Preda şi L. Blaga.

ÎNLOCUIRI DE BRANŞAMENTE.

S-a finalizat acţiunea de înlocuire a branşamentelor de apă potabilă pe str. M. Sorescu, M. Preda, Ostroveni, I. L. Caragiale şi N. Stănescu (zona Ostroveni).

ÎNCEP LUCRĂRILE PE STR. FAGULUI.

A fost întocmit necesarul de materiale pentru începerea lucrărilor de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor/canal şi racorduri.

PROBLEME PUNCTUALE.

Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: au fost curăţate pompele de la staţiile Morilor – Arinilor, Goranu, Prundului, Cojocarilor, Apusului, Feţeni, Râureni şi Capela; a continuat curăţarea rigolei pluviale de pe str. Şt. Vodă (Iazul Morii); a fost executat un racord de canalizare pe str. Bogdan Amaru; au fost ridicate la cotă 4 cămine de canalizare şi au fost montate o un capac de canalizare şi piesa suport din beton armat la bl. A41/I în zona Ostroveni; a fost refăcută suprafaţa carosabilă şi a fost turnat beton peste cablul electric la staţia de pompe de pe str. Arinilor; a fost refăcut racordul de canalizare de pe str. A. Ivireanu, la intersecţia cu str. Al. Sahia, ulterior fiind refăcută suprafaţa carosabilă afectată în urma executării lucrării; a fost ridicat la cotă un cămin de canalizare la bl. C10 din Ostroveni; a fost înlocuit un hidrant subteran pe str. Poenari nr. 24; a fost deviată reţeaua de apă de pe str. Bâlciului.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ.

A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni (bl. A1, C9, C10, C27, C28, A38/II, A41/I – sc. A, B14, B8 – sc. D, curtea Lic. Ferdinand, Şc. Gen. nr. 13), Nord (bl. 110, 112 şi N13 – str. M. Basarab), Colonie Nuci – Baraca 8), Goranu (str. Lespezi nr. 36, str. Hogi), 1 Mai II (bl. 1 şi 6, str. Dacia nr. 4), Traian (bl. Oltchim II), Troianu (Peco Rompetrol – str. Calea lui Traian Sud), Libertăţii (bl. A13 – sc. A, B şi C), Lic. Economic, Gară, precum şi pe străzile D. Gherea, I. Râureanu nr. 3, Banu Mărăcine nr. 33, Calea lui Traian – zona Interex, bl. S24 şi S26, Iust. Marina, Florilor şi A. Ivireanu.

159 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE.

Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 159 de apometre, fiind întocmite şi un număr de 15 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.