558 total views

Predicţie: „Cîlea nu mai iese vicepreşedinte!”

Congresul PSD din acest weekend ar putea să îi provoace surprize neplăcute liderului PSD Vâlcea Ion Cîlea. Cel puţin aşa crede tânărul său coleg deputatul Costi Rădulescu. „Nu ştiu dacă Vâlcea va mai avea un reprezentant în forul de conducere al partidului. De câteva zile îi văd pe ceilalţi lideri de filiale judeţene învârtindu-se prin Parlament pe la Guvern. Domnul Cîlea văd că preferă să rămână la Vâlcea. Nu cred că această mişcare va fi una de bun augur pentru el”, afirmă deputatul PSD.

Bujoreni, proiect reluat de la 0

Primarul comunei Bujoreni, Alexandru Roşu s-a văzut nevoit să repete procedura pentru proiectul de reabilitare a drumurilor agricole din localitate, deşi în 2012 fusese dat ca sigur câştigător al selecţiei. „Asta este, ce să-i facem! Am reluat întreaga procedură şi acum aşteptăm rezultatul. Ne-a întârziat cu aproape un an, dar sper ca după Paşte să putem executa lucrarea”, explică alesul din Bujoreni. În primă fază fondurile alocate pentru acest proiect fuseseră de peste 600.000 euro, edilul aşteptând acum să vadă dacă suma se va diminua sau dacă va creşte.

Acţiune caritabilă cu sunet de X-Factor

Organizaţia NeXT and CO va desfăşura o petrecere pe data de 26 aprilie, cu scopul de a ajuta un băiat bolnav. Se numeşte Andrei Băbeanu şi are 16 ani. Până acum 2-3 luni era un băiat normal, plin de vise, speranţe şi cu planuri de viitor. Tot ce îşi dorea era să îi poată face mândri de el pe părinţii şi sora lui mai mică. Viaţa lui a luat o altă întorsătură. A fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. Singura lui şansă este transplantul de măduvă, iar costurile acestuia ajung la 180.000 euro, cu mult peste posibilităţile familiei lui. Pentru a-l salva şi a avea o viaţă normală are nevoie urgent de ajutorul nostru! Acest eveniment este destinat cu precădere tinerilor, dar sunt bineveniţi toţi iubitorii de muzică bună. Invitat special va fi Andrei Leonte (câştigătorul concursului X Factor), iar evenimentul se va desfăşura în Clubul Eden, Râmnicu Vâlcea. Pentru Andrei Băbeanu puteţi dona sume de bani şi în conturile:
Cont BT: RO34BTRL03901201B49553XX
Cont CEC BANK: RO 030CECEVL17B20618096

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.