1,163 total views

Ce au ei ...Absolut Nu- Are tot Românul! Dar avem și NOI!

Cine conduce ANAR de facto? Un deputat al ciumei roșii – Mircea Drăghici care a făcut Absolut orice a fost nevoie ca Săndel să rămână pe fotoliul Apelor. Și a rămas, deocamdată! Iar vremea capricioasă face acum ca Sandu să nu mai plece o secundă din fotoliu și să stea drept să vegheze ca Apele să nu depășească cotele Absolut de loc, că altfel riscă să inunde sediile locale cu acoperire națională ale instituției Dai. Nai. Aaaiiii!

Așadar, în ANAR – ABAAV – ABA Olt – conducătorii mecanici își fac în continuare jocurile susținuți de politicieni de renume ca Mircea Drăghici – deputat PSD Argeș ori Mircia Gutău – primar Râmnicu Vâlcea și aceștia la cheremul altor politicieni de renume cum ar fi – Paul Stănescu, Rovana Plumb & Co, coordonați de inconfundabilul Liviu Dragnea, iar legătura acestuia cu cei menționați este asigurată prin blonda Laura Filip – consilier la cabinetul secretar al deputatului PSD -Mircea Drăghici.

Ies la suprafață nume fără rezonanță, dar implicate Absolut (te) vezi cu acoperire națională a Apelor care își construiesc cu o grabă de invidiat un palmares penal care va bubui exact când vor scădea cotele apelor râurilor.

Poreclit „Drăghici mână de fier”, vistiernicul veșnic al ciumei roșii însărcinat cu administratrea fondurilor organizației tot așează la pioni pe tabla de șah pe care îi asigură că Absolut tevezi la nivel național pe funcții cheie dacă asculți ordinele primite și mai cotizezi și la „Spaga Electronică Absolut Profit – SEAP”. Sandu știe! Are abonamentul cel mai mare!

Problema este că a respirat în spațiul public ceea ce Absolut cu o acoperire națională a difuzat după ora 24.00, când trezorierul se asigurase că nu va intra pe „post” nimeni. Laura Filip, căci despre ea este vorba, cea care îi „cară” geanta trezorierului roșu  a fost fotografiată, de Crăciun ( așa reiese din fotografie, iar dacă cineva a împodobit-o dar nu era Crăciunul Absolut nu avem cum să știm), lângă primarul de la Curtea de Argeș – Panțurescu Constantin – și cu siguranță îi transmite noi ordine pe care acesta trebuie să le îndeplinească.  Se pare că blonda a fost și pe la cabinetul Dragnea, dar a fost degradată pentru a putea fi mai aproape și mai disponibilă pentru a urmări Absolut de aproape cotele apelor râurilor Olt și nu numai.

Și uite așa, cotele de atenție a apelor cresc, dar nu de la niveluri și debite datorită precipitațiilor, ci datorită presiunilor valurilor din Apele în care aceștia continuă să înnoate și care au parfum de marijuana, pentru că de câte ori ajung la mal zici că Absolut l-au prins pe Dumnezeu de picior, iar mintea cu o revigorare de invidiat le ia razna și născocesc planuri după planuri pentru a-și îmbogății camarila politică ori administrativă din visteria statului.

Despre ABA Olt avem ceva informații, dar nu am dorit să le facem publice pentru că nu ne ocupăm de can-can-uri, ci de planuri Absolut dubioase care se pun la cale de unii și respiră prin sticla Absolut fără arie de acoperire ermetică.

Și totuși, pentru că se insistă, îi transmitem directorul Prală ca atunci când s-a dat cod roșu de inundații în Harghita, Covasna și Brașov, nu a procedat corect când s-a dus la băut cu delegații de la ANAR care au fost la ședința pentru aprobări de personal-detașări, în loc să ia măsuri conform procedurilor. Nu așa se procedează! Cu atât mai mult, seara băut fiind, să te mai duci și la televiziunea prietenului Bica și să te lauzi că ești cel mai bun specialist în Ape și inundații. Ori, când te trezești după cantitatea de apă colorată băută și afli că ministrul de resort a plecat la Brașov și Covasna, să te urci mahmur, de atâta apă colorată, în mașină să pleci doar cu șoferul, fără nici un specialist de la administrație. Doar dacă nu v-ați dus să salvați oile și ciobanii rămași pe o insulă în comuna Mândra, dar nu cea de la cârciumă, ci din județul Brașov…

Se pare că cineva e mai bun cioban la oi decât specialist în inundații… asta trebuie să știe Gutău și să vadă ce om a promovat, deși Absolut sigur știe ce „poame” se învârt pe lângă el. Adevărul că nici 10 Prală și nici 20 Bica nu vor putea fi de talia lui Gutău, ci doar 1 singur vistiernic și acela cu nume de cod …ghici..dragă…

Pe la Pitești un consilier parașutat la Vâlcea în grupurile pe care le frecventează susține că trezorierul Drăghici este Absolut șeful lui Mircia, fără nici cel mai mic dubiu. Cică Prală nu ar fi putut ajunge pe fotoliul administrației fără acoperirea națională de care dispune Drăghici…ce Gutău…aiurea..

Gutău și Drăghici, până la urmă, prin terți, ambii dispun Absolut de toată acoperirea națională de care se bucură blonda din Parlament care ”construiește” diguri să nu inunde Apele Române sediile locale ale unei instituții de renume. Trăiască CNA!

Apropos, ce a mai făcut Drăghici? Păi a schimbat directorul de la Hidroelectrica Curtea de Argeș și l-a numit pe Giorgian Mitrofan, iar la Poliția Argeș l-a înlocuit pe Berechet „al nostru„ cu Gherghe al lor.

Daca nu v-ați prins că noi ne-am prins e cu atât mai rău pentru domniile voastre. Vedem Absolut tot pentru că „invidioșii” noștri au și ei acoperire națională licențiată de CNA, dar cu altă traducere a inițialelor…– Compania Nu Așa!

Concluzia?

Prin Drăghici conducătorul de facto al ANAR se pun mecanici pe funcții cheie la  sucursale din Argeș și Vâlcea la Hidroelectrica, Hidroserv, ABA Olt, ABA Argeș Vedea ori la șefia Inspectoratelor Județene de Poliție  – vezi „semianalfabetul” Iana (ne cerem scuze, dar așa sunteți caracterizat de Absolut toți) . Clar se urmărește controlul Absolut pe albiile râurilor. Este foarte importantă chelirea albiilor și îmbogățirea balastierilor!!! Sâc!

referință – „Absolut” nu este vodka, ci televiziunea deputatului Drăghici Mircea 😉

Vom reveni! Următorul episod, despre ce face Alin topometristul cu girul lui Fane

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.