351 total views

Deputatul Romeo Rădulescu, fost edil al Râmnicului pe lista PDL, a reuşit imposibilul…să schimbe partidele ca pe şosete şi să nevrozeze activul celor două mari partide îngemănate sub sigla PNL, prin acuzaţii defăimătoare la adresa foştilor colegi de partid. Fostul deputat Samoil Vîlcu, fost secretar general al PDL Vâlcea, a declarat într-un interviu televizat că fostul edil Romeo Rădulescu este o ruşine pentru clasa politică actuală, deci şi pentru Parlamentul României.

Vîlcu a precizat că ,,marele deputat”, care-l bălăcăreşte pe toate canalele media pe fostul primar Mircia Gutău, ar fi rămas un nimeni fără ajutorul acestuia, fără cele 5000 de scrisori trimise din puşcărie în campania electorală.

,,Romeo Rădulescu a fost un susţinător fervent al Elenei Udrea, a fost una din vocile puternice atunci când preşedintele ne-a spus ,,Adio!”, la perdeluţă.A spus că va trece la PMP, dar în momentul în care trebuia să o facă a fugit din ţară, în concediu. Colegii lui, care erau şi colegii mei, îl aşteptau la locul unde avea loc întâlnirea, iar el stătea ascuns în afara graniţei. Noi ştim foarte bine ce s-a întâmplat atunci.La alegerile europarlamentare a făcut blat cu PMP, de aceea am înregistrat procentul acela dezastruos, a refuzat să se implice şi ne-a făcut varză! După trădarea Elenei Udrea a trecut la PLR şi l-a susţinut pe Victor Ponta, după ce l-a făcut praf în campania PMP. Aşa trebuie să fie un parlamentar, dacă un asemenea tip de om poate să facă cinste politicii româneşti, atunci nu mai am nimic de zis. Dacă astfel de tineri ne trebuie în politică…chiar nu mai avem nicio şansă! Este adevărat că el are o parte artistică în el care-l face credibil, ştie rolul foarte bine şi oamenii îl cred pentru că nu-l cunosc. Ce se întâmpla dacă Ponta câştiga alegerile, mai pleca de la PLR? Spunea că a plecat din PLR pentru că l-a dezamăgit Tăriceanu, îl ştia dinainte că nu e în politică de ieri. La fel de dezamăgit s-a declarat şi de Mircia Gutău, îl ştia din 2005 pentru că el l-a lansat în politică şi l-a făcut ce e azi.Mircia Gutău a trimis 5000 de scrisori din puşcărie pentru el.Acum vine şi spune numai minciuni, că a răzbit singur, că nu l-a ajutat. Fără Mircia Gutău şi fără noi, partidul, era un nimeni!”, a precizat fostul deputat Samoil Vâlcu

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.