240 total views

Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea câștigă „meciul” cu administrația locală în urma articolelor publicației noastre, articole în care am atras atenția asupra gravelor accidente care ar putea să aibă loc la trecerea de pietoni din fața Școlii Generale nr. 4, din zona 1Mai, pentru că semaforul era oprit.

Nu dorim să reluăm subiectul, fiind unul foarte bine mediatizat, deci cunoscut de cititori, ci dorim doar să informăm cetățenii participanți la trafic – șoferi și pietoni deopotrivă – „că începând cu data de 14 decembrie 2018 ambele semafoare electrice de la trecerile pentru pietoni de la Școala generală Nr. 4 și Liceul Economic, funcționează la apăsarea butonului de către pietonii care vor să traverseze, restul timpului acesta este pe culoarea verde pentru circulația autovehiculelor și fluidizarea traficului rutier”, ne informează, marți 15 ianuarie, prin adresa oficială conducerea Poliției Municipale Râmnicu Vâlcea.

Poliția municipală este sub conducerea – șef comisar de poliție Neghină Christian și subcomisar de poliție Ciaușescu Ion – o echipă care ia atitudine, deci se implică, o echipă căreia de câte ori i-am solicitat un punct de vedere ni l-a transmis și care ne asigură în continuare de întreaga colaborare în rezolvarea oricărei probleme ce ține de competența lor.

Așa da!

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.