606 total views

Romulus Bulacu şi Adam Jinaru, doi dintre fiii comunei Vaideeni le-au întors spatele sinistraţilor din localitate. Cei doi consilieri judeţeni s-au opus ca Vaideeniul să primească fonduri pentru refacerea drumurilor distruse la inundaţiile din luna iulie.

În şedinţa din luna octombrie a Consiliului Judeţean Vâlcea, când s-a pus problema repartizării fondurilor alocate de Guvern pentru refacerea drumurilor judeţene şi comunale distruse de viitură, cei doi consilieri ACL au votat împotriva cetăţenilor din Vaideeni. Aşa se face că localitatea nu a primit un leu deşi a fost grav afectată de inundaţii, gestul celor doi consilieri judeţeni, Romulus Bulacu şi Adam Jinaru, lăsându-i fără replică pe localnicii cărora nu le vine să creadă că cei pe care i-au ajutat în 2012, dându-le votul pentru a ajunge consilieri judeţeni, le-au întors acum spatele.

« Au demonstrat cât pot fi de răzbunători şi este nedemn ca politica să anuleze factorul uman. Să nu uite un singur lucru : au fost aleşi să ne reprezinte comunităţile şi să apere interesele oamenilor. Au luat voturi din toate localităţile din judeţ, nu numai din cele unde au primari PNL, aleşi pe liste USL. Să nu uite treaba asta, că s-ar putea să doară în 2016. La noi în zonă, sunt mulţi care nu cred ceea ce s-a întâmplat. Cetăţenilor nu le vine să creadă că cei pe care i-au ales le-au putut face un astfel de cadou în preajma sărbătorilor. Sunt şocaţi ! Nu le vine să creadă că cei pe care i-au crezut alături de ei, şi au fost respectaţi în comunitate, şi-au bătut joc în asemenea hal de comunitatea Vaideeni. Să nu uite domnii consilieri din ACL că totuşi, la Vaideeni, era o comunitate care avea o anumită simpatie faţă de liberali, prin istoria comunei. Acum ei ne-au arătat de ce comunitatea noastră este în halul în care este. Să nu uităm: Vaideeniul a avut prefect, subprefecţi, vicepreşedinţi de Consiliu Judeţean, deci oameni cu influenţă la nivel de judeţ, şi nu numai, iar comunitatea arată jalnic după 20 şi ceva de ani. De ce ?! Ne-au demonstrat acum domnii care au fost trimişi în Consiliul Judeţean să ne reprezinte interesele. Acum ne explicăm şi noi de ce, de-a lungul timpului, cu atâţia oameni cu influenţă politică, în Vaideeni nu s-a întâmplat nimic. Pentu că, efectiv, nu-i interesează soarta comunităţilor », a declarat primarul Daniel Băluţă.

Alesul local este extrem de supărat pe Romulus Bulacu, co-preşedinte ACL Vâlcea, care a uitat că şi părinţii săi se numără printre localnicii care au nevoie de drumuri.

« Nu există scuze, domnul Romulus Bulacu este co-preşedinte al ACL, deci nu poate să-i impună nimeni, la nivel de judeţ, ce să voteze sau ce să propună pentru localitatea lui. Are părinţii în Vaideeni, are rude în Vaideeni. Să nu uite că la calamităţi, drumul spre părinţii lui a fost rupt şi prin eforturile primarului şi ale PSD-ului, poate să ajungă acum, acasă la părinţi şi că primii bani pe care i-am solicitat, au fost pentru refacerea acelui drum. Aceşti consilieri ai ACL nu au fost absolut deloc în zonă la inundaţiile din iulie şi nu m-au ajutat şi sprijinit cu nimic », a mai spus primarul comunei Vaideeni, Daniel Băluţă.

Primarul îi îndeamnă pe localnici să voteze cu Ponta

Supărat că nu a primit fonduri din cauza liberalilor şi a pedeliştilor, primarul Băluţă a decis să se implice în această campanie electorală şi să-i îndemne pe localnici să voteze cu Victor Ponta.

“În primul tur, mulţi locuitori nu au ştiut că am trecut la PSD, dar pentru turul II vor afla cu siguranţă şi vor mai şti şi ce au făcut consilierii ACL, votaţi fiind şi de această comunitate”, a promis primarul comunei Daniel Băluţă, hotărât să nu ierte prea uşor actul de răzbunare venit din partea consilierilor judeţeni ACL.

Alesul local este mai mult decât convins că trecerea sa la PSD va duce la dezvoltarea localităţii Vaideeni, care va beneficia astfel de o susţinere reală, nu doar la nivel declarativ.

“Să ştiţi, nu mie, Daniel Băluţă, mi-au promis că mă ajută, ci comunităţii, aşa cum, nici liberalii nu mi-au promis mie, ci tot comunităţii, dar s-au întors împotriva acesteia. Ruşine lor!”

Dacă consilierii ACL nu s-ar fi opus, comuna Vaideeni ar fi primit 120 000 lei pentru reabilitarea a 11 kilometri de drum.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.