651 total views

Prefectul Florian Marin, la solicitarea reprezentanților comunității rome din comuna Bujoreni, adresează invitația instituțiilor mass-media locale, de a participa la acțiunea acestora de ecologizare și de a promova activitate de salubrizare ce are loc în mai multe zone din localitate, joi 18 aprilie.

La sediul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, a avut loc în data de 11 aprilie a.c. ședința ordinară a Grupului de lucru mixt pentru romi (GLM) din județul Vâlcea, acolo unde, principalul subiect dezbătut în cadrul ședinței de la acea dată s-a referit la starea generală de curățenie și salubrizare în localitățile cu comunități importante de romi.

Una dintre propunerile venite în cadrul ședinței cu privire la îmbunătățirea stării generale de curățenie s-a referit la demararea unei campanii din partea comunităților rome, de salubrizare a mai multor zone cunoscute ca fiind locuri de depozitare a deșeurilor.

Răspunsul cu privire la această provocare nu a întârziat să apară, iar în ziua de joi, 18 aprilie 2019, la o săptămână de la data ședinței, comunitatea de romi din comuna Bujoreni, în coordonarea domnului consilier, Ilie Mărunțelu, va demara prima acțiune de ecologizare în satul Lunca, începând cu ora 11:00. Activitatea are drept scop, stimularea și altor comunități importante de romi din județul Vâlcea de a demara astfel de acțiuni, în vederea bunei coabitări și menținerii stării generale de curățenie.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.