957 total views

Candidez independent! Mi-am dat demisia din PSD!

PSD RCCC

Partidul alături de care am fost la locale a decis să își abandoneze echipa în favoarea intereselor personale ale câtorva membri. Este un act pe care nu l-am acceptat și nici nu îl voi accepta vreodată. Sunt profund indignat și revoltat de acțiunile din ultima vreme ale conducerii organizației PSD Vâlcea, echipă în care recunosc că am crezut la un moment dat. Din păcate, tinerețea în cazul acesta nu ține loc de profesionalism și integritate.
Sunt consecvent crezului meu de a lupta pentru interesele vâlcenilor, nu pentru a-mi pune la adăpost înțelegerile personale.
Jocurile făcute de șefia organizației vâlcene a PSD nu doar că nu îmi fac onoare, dar cu siguranță mă compromit! Am luat o decizie fermă pentru că sunt un om demn și cu simțul răspunderii.
Voi lupta pentru un nou mandat ca independent. Mi-am depus solicitarea de ieșire din grupul PSD din Camera deputaților, cât și din organizația de la Vâlcea.
Sunt însă enorm de mulți primari și șefi de organizații social-democrați de ale căror decență și apreciere mă bucur. Și asta pentru că dincolo de partid și tendințele de căpușare ale beneficiilor publice ale unora, există oameni integri, onești și ambițioși!
Acum, obiectivul pe termen scurt este strângerea de semnături, așa că îi invit pe toți vâlcenii care cred în bun-simț, educație și corectitudine să mă susțină pentru un nou mandat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.