436 total views

Deputatul Romeo Rădulescu, fost lider al PLR Vâlcea, s-a lepădat, în sfârşit, de Călin Popescu Tăriceanu, după ce, la fel de repede, s-a lepădat şi de Elena Udrea.

Fostul lider PDL, PLR (şi posibil PNL dacă Vasile Blaga va reuşi să-l bage cu forţa pe gâtul liberalilor din Vâlcea), şi-a dat demisia din partidul neînfiinţat al lui Călin Popescu Tăriceanu. Deputatul s-a declarat profund oripilat şi dezamăgit de modul în care ultimul său şef de partid i-a luat apărarea lui Dan Şova, ultimul corupt al PSD, ca şi cronologie pe lista DNA şi a hotărât să-şi ia mandatul şi să plece la PNL unde-şi negociase, cu două luni în urmă, un post de lider al PNL Rm Vâlcea, în schimbul trădării lui Tăriceanu.
„Mă delimitez complet de cum a procedat Călin Popescu Tăriceanu în legătură cu votul în cazul lui Dan Şova, aplicând regulamentul Camerei, nu Constituţia. Îmi afirm public dezamăgirea faţă de rezultatul votului din Senat, de miercurea trecută. Este, indiscutabil, motivul pentru care părăsesc Partidul Liberal Reformator. Parlamentarii nu sunt cu siguranţă mai presus de lege, ci ar trebui să fie un exemplu de respectare a Constituţiei. Nu ne putem prevala de regulamente pentru a salva diverse nume. Mereu am militat pentru oameni curaţi, fără dosare care să le păteze cariera, mai ales când e vorba de personaje puse în funcţii publice. Corupţii nu au ce căuta în politică şi administraţie. Este crezul de la care nu o să mă abat vreodată. Vâlcenilor şi tuturor celor care speră să aleagă corect, să pună în funcţii oameni oneşti, le transmit că se pot, oricând, baza pe mine. Am crezut şi voi crede mereu în cinste şi onoare”, precizează Rădulescu într-un comunicat de presă.
Se pare că scena politică este mult prea mică şi coruptă pentru fostul edil al Râmnicului, care nu-şi prea găseşte locul nici sub cupola Parlamentului, nici în sânul organizaţiei PNL Vâlcea, iar retragerea din viaţa publică ar fi singura lui salvare.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.