236 total views

Deputatul Romeo Rădulescu, fost membru PDL, fost admirator PMP, fost membru PLR, şi posibil membru PNL, a rămas fără partid. Fostul edil al Râmnicului, traseist cu acte-n regulă, a jucat la două capete şi a rămas pe dinafară. După ce şi-a negociat un loc de lider la PNL în schimbul trădării lui Călin Popescu Tăriceanu, ultimul său lider politic, Rădulescu s-a trezit pe dinafară din cauza refuzului organizaţiei judeţene a PNL Vâlcea.

Foştii săi colegi de partid au refuzat să-l reprimească în partid după ce a catalogat partidul ca fiind un partid mafiot.Săptămâna trecută, după ce şi-a dat demisia din PLR, deputatul nu s-a putut abţine şi a declarat că PDL, respectiv PNL, este o ,,albie de porci” plină de corupţi, pe care, ce-i drept, a cerut insistent să o conducă în schimbul unui vot împotriva PSD.

,, Deocamdată sunt independendent, respectiv de partea cetăţeanului. Politica nu mi-a dat de mâncare. În anii ăştia mi-am cam vândut proprietăţile, prietenii mei la fel, nu ca alţii care şi-au cumpărat proprietăţi. (…) PNL este, de fapt, vechiul PDL cu aceeaşi obsesie de a ajunge la putere cu orice preţ şi prin orice metode. Acest partid foloseşte metodele lui Traian Băsescu de pe vremea când acesta era şeful PDL, încearcă să cumpere parlamentari şi practică traseismul. Este un partid de corupţi şi dacă te respecţi nu poţi să rămâi acolo, pentru că, ştiţi cum se spune, dacă te bagi în albie te mănâncă porcii. Am decis să rămân independent până la alegerile din 2016”, a declarat Rădulescu.
Deputatul are la dispoziţie un an de zile să-şi găsească un nou partid, un nou ,,sponsor politic” dispus să investească în imaginea sa de om politic serios care înfierează traseismul politic…sau să revină printr-o minune în ,,albia de porci” a PNL Vâlcea, o ,,albie” cam pestilenţială pentru gusturile sale fine, dar sigură pentru viitorul său politic, atualmente destul de incert.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.