208 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna 12 – 16 octombrie o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 Apavil_Interventie2

AVARII SOLUŢIONATE. S-a intervenit în vederea soluţionării avariilor la reţeaua de apă pe str. Viilor nr. 8, Zambilelor nr. 8, Mihai Eminescu, Teilor şi George Ţărnea nr. 8.

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului prin betonare şi asfaltare pe str. George Ţărnea, Viilor nr. 8, Aleea Olăneşti, Calea lui Traian – Sud şi Mihai Eminescu.

HIDRANT ÎNLOCUIT. A fost înlocuit un hidrant subteran D80 mm pe str. George Ţărnea.

LEGĂTURĂ LA REŢEAUA NOUĂ. Au fost executate 3 conexiuni la reţeaua de apă potabilă Ø400 cu Ø110 şi Ø160 PEHD pe str. Calea lui Traian – Sud, bl. S19 şi S20. Concomitent, a fost dezafectată reţeaua veche.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în  zonele Ostroveni, Centru, Nord, 1 Mai şi Zăvoi; s-au curăţat pompele de canalizare Morilor – Arinilor şi Goranu, precum şi staţia de pompare Râureni; s-au igienizat rezervoarele; au fost tăiate şi pregătite pentru turnare 10 armături din plasă STR8 în vederea turnării în piese suport; a fost înlocuit racordul de canalizare Dn160 mm la bl. B5 din Ostroveni; au fost terminate lucrările la canalizarea Dn500 mm de pe str. Timiş prin lucrări de balastare şi compactare; au fost montate un capac de canalizare compozit şi piesa suport din beton armat pe str. Şt. Vodă nr. 276; a fost curăţată rigola pluvială în zona CLT-SUD – bl. S20.

42 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 42 apometre, fiind întocmite şi un număr de 10 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.