230 total views

Situația creată la Consiliul Județean, în urma Hotărâri Curții de Apel Pitești, care îi scoate în afara legii pe Gheorghe Păsat și Romulus Bulacu, a stârnit o serie de reacții din partea unor partide politice.

CR-1Într-un Comunicat de presă al PSD, intitulat ” JUDEŢUL VÂLCEA, BATJOCORIT DE LIBERALI!”, aflăm că pe deputatul Costi Rădulescu îl preocupă mai mult să arunce cu invective asupra PNL și mai puțin despre cum s-a ajuns la această situație la care se fac părtași și consilierii PSD. Costi folosește acest prilej pentru a evidenția și alte aspecte legate de activitatea Consiliului Județean, pentru care cei aflați în mod fraudulos la conducere vor fi nevoiți să dea socoteală în fața organelor de anchetă, astfel că această declarație este pur politicianistă.

Costi folosește acest prilej pentru a evidenția și alte aspecte legate de activitatea Consiliului Județean, pentru care cei aflați în mod fraudulos la conducere vor fi nevoiți să dea socoteală în fața organelor de anchetă, astfel că această declarație este pur politicianistă.

buican-si-nitu-cÎn Comunicatul de presă, remis din partea ALDE, președintele Dan Nițu o dă pe după piersic. Ca în bancul cu țandăra care ocolește magazia și pătulul, Nițu se trezește lovit în partea sensibilă chiar de propria lui declarație. El spune că s-a arătat preocupat mai mult de soarta ”omului său de casă” Bogdan Pistol, înlocuit din funcția de vicepreședinte CJ, de Romulus Bulacu, și mai puțin de modul în care Păsat a pus mâna pe putere. Nici nu avea cum, din moment ce Nițu era coleg de partid cu Păsat.
Nițu mai spune că PNL a sfidat legile bunului simț și că dacă s-a ajuns aici, s-a întâmplat din dorința liberalilor de a-și pune la comanda județului oameni pe care să îi controleze. Această afirmație este extrem de gravă, mai ales că ea vine din partea unui senator al României, aflat până mai ieri în fruntea liberalilor vâlceni. De pe această poziție politică, se pare că nu era străin de manevrele obscure ale Organizației Județene a PNL Vâlcea și cu toate astea, a tăcut ca mutul în păpușoi. Această tăcere îl pune pe Dan Nițu în postura de complice la acțiunile expansioniste liberale cât și la modul în care Păsat și Bulacu au pus labele pe județ. Observăm, însă, că senatorul nu-și face mea culpa, el spune aceste adevăruri inconștient de gravitatea lor. Mintea nu-l duce mai departe să înțeleagă că orice tăcere culpabilă poate să se îndrepte împotriva lui, cum de altfel s-a și întâmplat. Cu toate astea, el vrea să câștige alegerile la Consiliul Județean. Vrea ca el să fie dirijorul banului public, să-și pună el oameni la comanda județului și să-i controleze după bunul plac. Sperăm ca vâlcenii să nu se lase păcăliți de florile și banii lui Dan Nițu.

Nicu GheorgheSingurul partid care a pus degetul pe rana consilierilor județeni liberali și care a răsucit cuțitul în coastele lui Păsat și ale lui Bulacu, a fost Partidul Puterii Umaniste, filiala Vâlcea. Prin vocea liderului său, Nicu Gheorghe, cunoscută ca extrem de tăioasă, datorită adevărurilor exprimate fără perdea, în materialul publicat de noi, intitulat:”POZIȚIA PARTIDULUI PUTERII UMANISTE REFERITOARE LA MINCINOSUL COMUNICAT DE PRESĂ AL IMPOSTORILOR DIN FRUNTEA CONSILIULUI JUDEȚEAN”, este explicată pe înțelesul tuturor realitatea care a condus la această stare de fapt. Nicu Gheorghe face o trimitere exactă la legile care au fost încălcate de Gheorghe Păsat, Romulus Bulacu și consilierii județeni liberali, dar și de cei care sunt abilitați cu respectarea legilor în județ, respectiv secretarul Consiliului Județean, Constantin Dirinea și șefa Departamentului Juridic din cadrul Instituției Prefectului, Veronica Avram. Toți aceștia vor trebui să dea socoteală pentru lunile în care conducerea
județului a fost acaparată prin impostură, cu încălcarea gravă a legilor acestei țări.

 

Comunicat ALDE

comunicat ALDE

 

Comunicat PSD

 

comunica PSD

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.