70 total views

Marţi seara, la oră de audienţă, pe una din televiziunile locale a avut loc o confruntare lipsită de cavalerism între trei personaje care au, sau au avut legatură cu PDL-ul. Aceste persoane sunt Romulus Bulacu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea PDL, Romeo Rădulescu, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale PDL Rm. Vâlcea şi Mircia Gutău fost membru cu funcţii de conducere în Organizaţia Municipală şi judeţeană a PDL.

Discuţiile au fost moderate la început, dar ulterior au degenerate în acuze şi jigniri, unele mai greu de reprodus de către hârtie.

Supărarea cea mare îi aparţine lui Romeo Rădulescu care s-a văzut deposedat de Organizaţia Municipală printr-o hotărâre a conducerii Organizaţiei Judeţene Vâlcea PDL. Fără să aibă curajul să-şi asume rezultatele foarte slabe de la alegerile din 25 mai, Romeo Rădulescu a preferat să susţină teoria conspiraţiei, în urma căreia am înţeles că actuala echipă de conducere de la nivelul PDL Judeţean, adică Romulus Bulacu, Samoil Vâlcu şi Petre Ungureanu, vor să vândă Organizaţia Municipală PDL , PSD-ului şi lui Mircia Gutău.

Fără să prezinte vreo probă , Rădulescu a repetat obsesiv ideea de vânzare către PSD a Organizaţiei Municipale PDL Rm. Vâlcea, argumentând de fiecare dată că “tartorele” care doreşte acest lucru este Petre Ungureanu, iar beneficiarul acestei vânzări ar fi Mircia Gutău, care în opinia lui Romeo Rădulescu nu este decât un puşcăriaş. Ca să pară mai credibil, Romeo Rădulescu a inventat şi o dramoletă în care el joacă rolul principal, într-o tentativă de asasinat pusă la cale de Mircea Gutău. Sigur că ne-a precizat, că a anunţat SPP-ul care trebuie să-l păzească mai bine decât l-au păzit politiştii austrieci pe arhiducele Franţei Ferdinand, în 28 iunie 1914. Lăsând gluma la o parte, trebuie saă spunem că prestaţia domnului Romeo Rădulescu a fost jalnică, patetică, lipsită de nerv şi în totală contradicţie cu imaginea pe care domnia sa încearcă să şi-o creeze, în faţa electoratului, de bărbat politic puternic.

Cel care putea să stopeze această retorică de suetă a dl. Romeo Rădulescu, era dl. Romulus Bulacu preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea PDL. Din păcate, domnia sa este prea mult cantonat într-un limbaj propagandistic lozincar. În loc să explice pas cu pas care au fost argumentele ce i-au stat la baza luării măsurii de dizolvare a Organizaţiei Municipale Rm. Vâlcea, Romulus Bulacu a preferat să lanseze pe piaţă lozinci de unitate, de coordonare a acţiunilor şi de obţinerea de rezultate măreţe….eventual la calendele greceşti.

Nu poţi să fii preşedinte de Organizaţie Judeţeană şi să nu reuşeşti într-o emisiune televizată să-ţi impui punctul de vedere vis-a-vis de un personaj care, “depăşise graniţele ţării” cu lamentările sale. Niciodată PDL Vâlcea nu a avut o asemenea criză la nivelul conducerii. Indiferent ce s-a spus de fostul preşedinte Dorel Jurcan, acesta a ştiut întotdeauna să-şi ţină în mână oamenii şi mai mult, să nu-i lase să se încaiere pe un post de televiziune. Pentru a echilibra situaţia şi pentru a răspunde la jignirile proferate de Romeo Rădulescu, în discuţie s-a interpus şi domnul Mircia Gutău.
Cât de greu trebuie să-i vină domnului Gutău să vadă că omul pe care l-a promovat şi pentru care a garantat că este un model de urmat , în prezent, nu-l scoate din apelativul de puşcăriaş.

De asemenea, nu ştim cum apreciază Mircia Gutău devoalarea de către Romeo Rădulescu, a întregii proceduri prin care el ar trebui să primească în dar, Organizaţia Municipală a PDL. Pentru că, oricât ar vrea el să ascundă, Romeo Rădulescu a punctat exact ce se doreşte şi anume, reluarea Organizaţiei Municipale PDL Vâlcea de către Mircia Gutău care să candideze în 2016 ( asta numai dacă nu va fi condamnat a doua aoară) la primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea.

Concluzie
Oricum, prestaţia celor trei oameni politici a fost jenantă şi a arătat explicit, de ce la Rm. Vâlcea, PDL-ul este în stare comatoasă.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.