721 total views

Cei 7 consilieri habarnişti ai CL Lungeşti s-au dat din nou în stambă. Capul inconştienţilor este un tânăr pesedist, învăţător la bază, care la anul va candida împotriva actualului primar, dar care în prezent refuză să voteze proiectele propuse de primar pentru bunăstarea cetăţenilor din comună, doar pentru a-i sabota campania de anul viitor.

Ionut-Dumitrascu

Orice om cu mintea întreagă se poate întreba de ce oare mai vrea să candideze dacă nu doreşte binele comunităţii? Răspunsul este unul simplu – pentru bunăstarea lui personală.
Gaşca de pesedişti din Lungeşti este coordonata sută la sută de preşedintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu. Şi atunci, ne punem o altă întrebare, ştiind că doar politic se mai decide în ziua de astăzi ceva, de ce noul lider al PSD îi sfătuieşte să nu voteze proiectele primarului liberal Costea Tiberiu, de ce-şi sabotează propria comună?

PSD-Lungesti

Joi 20 august, Consiliul Local Lungeşti s-a reunit în şedinţa ordinară pentru a aproba un singur punct de pe ordinea de zi a şedinţei. Dacă la şedinţa ordinară a lunii iulie, consilierii locali au avut pe ordinea de zi 6 puncte şi şedinţa a durat peste 4 ore, ieri, singurul punct de pe ordinea de zi, a fost dezbătut în aproape 2 ore. Pe ordinea de zi a fost pus spre aprobare proiectul “Predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale ţi Administraţiei Publice prin Compania Naţională de Investiţii “CNI” SA., a amplasamentului CĂMIN CULTURAL LUNGEŞTI.

LungestiFiecare consilier ,,Gică contra” a luat cuvântul şi şi-a dat cu părerea, dar nici unul nu a argumentat de ce a refuzat cu vehemenţă votarea acestui proiect.
Proiectul cu pricina a fost pus astăzi pentru a treia oară pe o ordine de zi, prima încercare a avut loc în 2014, a doua în 2015. Edilul promite că la următoarea şedinţă ordinară îl va repune din nou pe ordinea de zi, şi o va face până îl vor vota.
Primarul susţine că, miercuri 26 august, va mai face o şedinţă, de această dată o extraordinară, care va avea pe ordinea de zi şi proiectele de hotărâre din luna iulie nevotate de cei 7 habarnişti: angajarea unui şofer pentru microbuzul şcolii şi bugetul pe trimestrul II.

Distribuie

11 comentarii

  1. Va rog să prezentați adevărul, nu minciunile unui primar frustrat de propriile-i minciuni.

  2. Avem un primar de nota 1000…nimeni nu a facut e a facut dumnealui pina acum.Toti au bagat in buzunare…eram in namoale vai de capul nostru..rusine PSD-ISTILOR.sA NE TRAIASCA PRIMARUL…SI MULTI ANI INAINTE CA PRIMAR.

  3. Scuze pt greselile de ortografie…e din cauza tastaturii.Numai minti Dumitrascu Ionut poporul cu birfa si invidia ta.

  4. Nu există în com. Lungești Țapârlan Elena! Dacă cineva folosește o identitate ascunsă, numele de Țopârlan i se potriveste de minune. Ionut Dumitrascu Știe!

  5. Dc minti???????Eu sunt ..dar nu imi e frica de careva din voi.Va place doar sa birfiti…mintiti la multi…a facut numai fapte bune Dl Primar inclusiv sotia dlui…Dl Patru…Dorel Lautaru toti care sunt in PNL.Eeee cred ca exista Tapirlan nu?????Tu esti un Topirlan si ti se potriveste tie numele asta….ca sari sa prinzi voturi.Jos Ciuma Rosieeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

  6. Am vrut sa pun o poza dea mea dar nu am reusit….pffffff…fantoma nu sunt sunt reala exist….ai inteles dle???????

  7. Nu va supărați domnule Dumitrașcu dar termenul de frustrat cred ca il aveți din oficiu încă de când v-ați născut si nu numai Dvs cât si apropiații si neamurile .

  8. Dacă scria Lucian asta era altceva, dacă scrie Gheorghe….e dator să spună ceva!….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.