592 total views

….și nu numai, pentru dezvoltarea județului. Așadar, președintele CJVL are nevoie de ajutor pentru completarea datelor care pot contribui la Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă a județului Vâlcea, pentru perioada 2023-2030.

Ești un locuitor permanent/rezident, agent economic, instituție publică locală din județul Vâlcea interesat de găsirea unor soluții durabile de rezolvare a nevoilor de dezvoltare județene? Atunci, prezintă-ți ideile conducerii administrației județene, alăturându-te astfel acestei construcții de dezvoltare. Completează, până la data de 5 decembrie 2021, formularul online pentru categoria din care faci parte:

Cetățeni: https://forms.gle/gFKKgrK8QwqWVDEFA

Operatori economici: https://forms.gle/4chYsp26T171ZW678

Instituții publice: https://forms.gle/VEnVAPWGMbCGp9FX8

Răspunsurile la chestionar vor contribui la dezvoltarea direcțiilor de acțiune și formularea unor soluții pentru rezolvarea nevoilor de dezvoltare. Recomandările primite prin intermediul răspunsurilor la chestionar vor fi evaluate și, în urma aplicării metodelor de analiză a datelor, vor constitui elemente de bază în modelarea strategiei.

Elaborarea strategiei de dezvoltare durabilă trebuie să fie rezultatul unei colaborări strânse între administrația locală și cetățeni. Numai împreună putem da o direcție mai bună de dezvoltare a județului Vâlcea, pentru ca acest județ să devină unul dintre cele mai bune locuri de trăit din România”, se arată în comunicatul public.

Strategia Integrată de Dezvoltare Durabilă este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.