62 total views

Cavalerul D’Orange, Romeo Rădulescu, a fost supărat că Tribunalul Poporului i-a respins acţiunea, vis-a-vis de Baronul de Vaideeni, Romulus Bulacu. Sincer, nu ştim la ce se aştepta şeful gheerilelor urbane ale PDL Rm. Vâlcea, când la Tribunalul Poporului sunt oamenii puterii.

Dar el nu se lasă şi se va duce la Maria sa, Împăratul, unde se va plânge că Baronul de Vaideeni a închinat ţara turcilor, sultanului Cîlea Ilderim Fulgerul, iar armatele otomane –psd-iste – vor călca în picoare mica oştire pdl-istă şi vor transforma judeţul Vâlcea, pentru o perioadă lungă, într-o raia turcească.

Baronul de Vaideeni , Romulus Bulacu, cu onoarea nereperată de acuzaţiile de pact cu inamicul necredincios, a emis un ordin, prin care cârtitorilor din propria-i oştire, le va sta capul acolo unde le stau picioarele, dacă mai aruncă blasfemii asupra ilustrei sale persoane.

Mai mult, mercenarii domniei vor prinde şi pedepsi, pe orice răzvrătit care agită spiritele înainte de Marea Unire, cu oastea galbenă a prinţului Buican I.

Sigur, că Baronul de Vaideeni şi căpeteniile sale, nu vor o Unire totală cu oastea galbenă, căci acest lucru îi va costa pierderea moşiilor şi a satelor cu iobagi, situaţie ce le aduce scăzământ la imaginea publică şi de aceea, mă’nţelegi, mai bine ne închinăm turcilor lui Cîlea Ilderim Fulgerul, care în marea lor mărinimie, te iartă de plata haraciului şi mai lasă în continuare pe ispravnicii noştri să-şi conducă localităţile. În ceea ce priveşte lupta cea mare din toamnă, pentru capitala raialei Rm. Vâlcea, Cavalerul D’Orange n-are cum să intre în luptă, căci nu are blazon pe armură… degeaba are el un “cal – pur sânge, jaguar!”.
Baronul de Vaideeni i-a retras blazonul Cavalerului D’Orange şi aşa, toate datele arată că Râmnicu Vâlcea va deveni paşalâc condus de Aga Matei, investit în această funcţie de sultanul Cîlea Ilderim Fulgerul.
La următoarea luptă din toamnă, când ienicerii şi spahii psd-işti vor invada regatul pnl-isto-pdl-ist, cele două oştiri, cea galbenă şi cea portocalie, nu se vor prea osteni cu lupta, căci şefii lor, în afară de discuţii pe la colţuri, nu sunt în stare să dea piept cu ” uraganul declanşat de semilună”.

Prezentul articol este un pamflet şi rugăm să fie tratat ca atare. 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.