917 total views

În urma unei licitații, Societatea Națională a Sării București (SNS) a încheiat un contract cu RAJDP Vâlcea, pentru lucrări în subteran la Salina din Ocnele Mari.

Astfel, în această perioadă se execută mai multe lucrări cum ar fi: rigole carosabile sau subtraversări și asfaltări, lucrări care se realizează în condiții grele. Directorul RAJDP aduce în atenție faptul că asfaltarea în această zonă este pe strat suport sare, beton și asfalt, iar unele dintre aceste lucrări se vor realiza noaptea, pentru a nu întrerupe fluxul tehnologic și turistic al Salinei. RAJDP lucrează într-un ritm alert pentru ca, de Sărbătorile Pascale, Salina Ocnele Mari să aibă acces în tunel.

Concomitent cu lucrările de la Salină, colegii de la RAJDP toarnă asfalt pe un nou tronson din DJ 650, drum care face legătura între Ocnele Mari și Bunești. Lucrările de asfaltare au început de la intersecția cu DN 67, au continuat prin centrul localității și până în zona Ocnița, iar în prezent se asfaltează până la limita cu Slătioarele. Președintele CJ Vâlcea, Rădulescu C., susține că cei care aleg să viziteze stațiunea Ocnele Mari trebuie să știe că au la dispoziție un drum pus la punct până la ștranduri, dar și în zona parcului de aventură, care se pare că va fi inaugurat în această primăvară.

În loc de concluzii,

Așteptăm cu real interes, domnule președinte, inaugurarea toaletei publice construită în Ocnele Mari, de fratele dvs, Lucian Rădulescu, prin societatea Dramicam SRL, unde și cumnatul dvs este acționar. Acest obiectiv de interes public are un cost ce nu poate fi ignorat – 70.000 de euro. Niciodată stațiunea Ocnele Mari nu a avut un sprijin din partea CJ Vâlcea, ca multe alte comune și orașe din județ unde nici nu ați călcat, dar acum interesul …poartă fesul!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.