3,760 total views

Negocierile alianței „sufletului”, PNL/PSD, sunt suspecte, în condițiile în care, miercuri de miercuri, pe ordinea de zi a ședințelor de Guvern se află numirea/eliberarea a doar câte 1, 2…5 prefecți. Este cât se poate de evident că cineva își bate joc de aceste numiri care se tot amână, pentru că…interesul poartă fesul!

Astăzi, miercuri 19 ianuarie, o nouă ședință la Guvern, 24 de puncte pe ordinea zi, ultimul proiect – eliberări/numiri de prefecți și/sau subprefecți. De la briefingul de presă organizat după ședința de guvern de astăzi, aflăm că există o listă de eliberări și numiri ale prefecților și subprefecților de la nivel național. Și totuși, numirile/eliberările nu se fac!

Așadar, astăzi au fost doar doi prefecți eliberați din funcție, la Brăila și Galați, un subprefect la Botoșani. 2 prefecți numiți la Brăila și Galați, iar subprefecţi – 2 la Botoșani și 1 la Prahova. De menționat că prefectul de Galați numit săptămâna trecută, de Guvernul Ciucă, a fost astăzi eliberat din funcție pentru că cel de la USR și-a recâștigat în instanță funcția. Deci, în ședinta de astăzi a fost o singură numire, de fapt, din cele 16 care mai erau.

Se pare că PSD central ori are o conducere de 2 lei ori e o conducere care nu are nimic de oferit la schimb PNL-ului, pentru a-și pune prefecții! În ritmul ăsta vine vara, dragi politicieni! Și nu ar fi asta o problemă, domnule Rădulescu, ci că PSD central își bate joc de voi, președinții județeni. Alința spune clar, e PSD la CJ? Atunci, PSD la Prefectură! Este PNL la CJ? Atunci, PNL la Prefectură! Păi, ce faceți? Ce nu sunteți în stare negociați? Problema clar este în barca PSD, pentru că vorbim de numirea a 12 prefecți PSD. Ai PNL-ului sunt puși toți!! Tocmai acum când ați ales un nume nou vă împiedicați? Păi, șmecheri sunteți voi?

Domnule președinte PSD, Rădulescu Constantin, voi cei 12 președinți PSD trebuie să vă duceți peste Ciolacu și să-l forțați să aprobe numirile pe care le-ați înaintat, altfel vă faceți de râs în fața PNL care, iată, are toți prefecții pe funcții!!!

Mircia Gutău, domnule primar, de ce nu dați o mână de ajutor aliatului Rădulescu? Neață ce face, domnule Rădulescu, doarme în front la București? Restul deputaților PSD de Vâlcea ce fac? Ei se văd în fiecare zi cu Ciolacu! Senatorul minune Bogdan Matei ce face? Ce-o să creadă țara despre Vâlcea? Că avem politicieni de mămăligă, că dorm pe ei? Neață, n-o mai zguduii aiurea pe la București, fă-te și tu util Vâlcii, măcar o dată în 5 ani! Ciolacule, nu uita: și-n Vâlcea stă puterea ta!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.