230 total views

AM ADUS MILIOANE DE EURO ÎN JUDEȚUL VÂLCEA, NU MĂ INTERESEAZĂ DN-urile RUPTE!

În 5 iulie, publicam și atrăgeam atenția autorităților despre o alunecare de teren pe DN 67 Râmnicu Vâlcea-Horezu-Târgu Jiu, la km 77 în zona Negrulești, pe o lungime ce depășește puțin peste 20 m.

Din primăvara lui 2018 această alunecare de teren este uitată de autorități deși acest drum este tranzitat în exces de camioanele ce aparțin omului de afaceri Viorel Bica, și nu numai, și care au un tonaj din cel mai greu. S-a terminat primăvara, vara și se va termina și toamna și iarna și va veni iar primăvara, vara, toamna și lucrările la alunecarea de teren din zona Negrulești nici nu vor începe, dar să fie finalizate…

Se pare că și melcul merge mai repede decât conducerea Direcție Regionale de Drumuri și Poduri Craiova care se pare că abia acum este în faza de licitație pentru, atenție!, doar proiectare nu și executare. Dacă pentru porțiunea de drum ruptă de la Olănești licitația pentru proiectare și execuție care a avut loc în iulie nu s-a încheiat și nimeni nu știe când încep lucrările, ce să mai spunem despre zona Negrulești…

Ideea este că avem un președinte pesedist care se laudă cu o susținere puternică la București, dar se pare că sunt doar vorbe goale și de fapt pe dumnealui nu-l bagă nimeni în seamă. Altfel nu se explică de ce, cu o conducere pesedistă la Craiova, cele două porțiuni de DN rupte nici la ora actuală nu sunt reparate sau măcar lucrările începute. Probabil, ca de obicei, se așteaptă un grav accident pentru a se mișca lucrurile.

Primarul Banacu are deja o teamă că foarte curând în zona respectivă vor fi blocaje rutiere, mai ales că vremea rea se apropie (ploi, zăpezi), iar camioanele riscă să nu mai plece de pe loc când culoarea la semafor va fi verde, oprirea fiind în pantă. În cel mai scurt timp zona va fi semnalizată cu bannere cu înscrisul – REPARAȚI-MĂ! – , susține edilul Bărbăteștiului, care se arată total nemulțumit de implicarea autorităților.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.