4,238 total views

…față de cei doi vicepreședinți pe care nu îi vedem niciunde. Rădulescu se dă în spectacol ! Și nu oricum ! Vrea ca „reprezentațiile” sale să ajungă în atenția publicului. Așa că, nu mai ține cont de nimic și pune pe unul din cei 6 consilieri personali să-i filmeze momentul în care oferă distincții asezonate cu vin și un cocoș viu, unui fost director.

Avem a face cu cel mai mare individ avid după imagine. Acest „mare” șef de județ se pozează și se filmează cum nici un alt șef care a ocupat fotoliul, de la etajul 1 din CJ, nu a făcut niciodată un astfel de exces de zel. Nici măcar Gutău nu face un abuz de imagine. Când se spală pe mâini nu-l filmați, să nu spunem altceva ?

Marți, 18 mai, l-a „omagiat” pe fostul director al RAJDP Vâlcea, Vălimăreanu Nicolae, pentru întreaga sa activitate. Cu această ocazie, pe lângă distincțiile oficiale și diploma de excelență, Rădulescu, ca simbol al bărbăției și al dreptății, așa cum susține, îi mai oferă „una bucată cocoș” și o damigeană cu vin „local”. Dacă gestul edilului a fost îmbrățișat de unii, de alții acest „eveniment”, care s-a desfășurat în Sala Mare de ședințe, a fost destul de criticat. De menționat că Vălimăreanu a plecat din fruntea Regiei de Drumuri și Poduri la începutul lunii aprilie și în nici un caz acum când s-a gândit șeful județului să-i ofere „aplauzele”.

Și noi criticăm informația livrată opiniei publice, de către „profesionaliștii” din dotare, și nu pentru distincțiile și cadourile oferite fostului director, ci pentru lipsa de profesionalism arătată tuturor prin filmarea ce lasă de dorit și care demonstrează încă o dată că în cadru nu trebuie să mai apară absolut nimeni în afară de Rădulescu sau interlocutorul cu care se „fălește”, și el cât se poate de puțin. Așadar, „premierea” nu putea lăsa să-i scape ocazia de a fi fotografiat și filmat în „exercițiul funcțiunii”, mai ales pe o temă de acest gen. Să vadă alegătorul cât se zbate el pentru binele județului și ce mult îi apreciază pe colaboratori.

Totuși, dpndv, șeful județului avid de imagine, încearcă din răsputeri să abată atenția vâlcenilor de la modul incompetent în care manageriază județul ( în afară de asfaltări nu vedem nimic), de la concursurile cu dedicație pe care le avem în atenție, dar mai ales să-i excludă pe cei doi vicepreședinți din activitatea sa. Sursele ne spun că nu au voie să miște în front, să nu care cumva să îi ia fața „marelui” șef stăpânit de dorințe puternice și cuprins continuu de o poftă necumpătată de lăcomie.

Să nu faci o filmare în cadrul larg, să se vadă cine a participat la acest „eveniment” și să nu prinzi în imagini și vicepreședinții ( de un discurs scurt nu cred că putem să mai vorbim), este o lipsă crasă de respect pentru ei și nu numai. Tot o lipsă de respect este și ca Vălimăreanu să nu apară în imagine când Rădulescu i se adresează. Parcă se adresa la pereți. Mai mult, pe lângă faptul că în clipul „premierii” cei doi vicepreședinți se zăresc 3 secunde, nici măcar diploma nu este arătată la cameră !!! În final, ca Rădulescu să se convingă că noi, cetățenii, am înțeles că doar el trebuie să apară și să vorbească, în textul publicat pe facebook declarația fostului director Vălimăreanu Nicolae NU apare ! Una e filmarea și alta e scrisul, stimate „șef”.

Mai mult, presei locale, nici măcar un comunicat de presă consistent nu a putut remite „marele” președinte care promovează „manifestarea” publică entuziastă de admirație și de aprobare a unei activități fructuoase, exprimată prin „aplauze” în cadrul unei „adunări” cinstite ! Vălimăreanu merita o prezentare de ansamblu a activității, pe care media locală putea să o îmbrace în articole pozitive, pentru că a avut o relație foarte bună cu aceasta, nu trei cuvinte, un cocoș și o damigeană cu vin !

În loc de concluzii,

Așteptăm cu real interes răspunsurile adresate CJ Vâlcea, în baza Legii 544/2001, în care solicităm explicații cu privire la activitatea vicepreședinților și a celor 10 consilieri personali ai președintelui, dar și despre concursurile cu dedicație sau contractele încheiate între această instituție și SC Civil Speed SRL …

Mânia de a te crede un om însemnat, valoros, de a-ți acorda o importanță nejustificată, se traduce într-un singur cuvânt – grandomanie ! 

 

Ne cerem scuze pentru calitatea imaginii, este screenshot din filmare,

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.