2,957 total views

…iar dacă se va obișnui să stea aiurea în poze noi vom avea grijă să-l „felicităm”. Ne place sau nu, este președintele Consiliului Județean Vâlcea, iar prin această demnitate are ocazia să ajungă în diferite colțuri ale județului și nu numai.

Pentru că este primul om din județ „ne obligă” să-i urmărim zilnic activitatea pe care o desfășoară în cadrul instituției și să alegem dacă publicăm ceva sau nu. Comunicate pe adresa publicației primim foarte rar spre deloc și atunci ne informăm din conturile de fb. Sincer, nu ne deranjează!

Acum, așa cum nici un articol de presă nu poate fi publicat fără imaginea potrivită informației, așa nici Rădulescu nu face postări pe contul său de fb fără a prezenta alături de text și imagini care să evidențieze ceea ce spune sau face. Să nu o lungim că nu are rost, nu pentru prima dată am observat poze publicate care ne traduc prin vizualizarea lor lipsa de profesionalism sau indiferența cu care acestea au fost făcute, cum doriți să definiți „stilul”…

Și uite așa am văzut că, recent, edilul a fost la învestirea primarilor din Scundu și Slătioara, iar alături i-au fost vicepreședinții CJVL, consilieri județeni, parlamentari și alții. Nu cunoaștem cât de motivată a fost participarea lui la aceste două evenimente administrative, dar pozele atașate vorbesc singure despre o indiferență. Am ales doar două, pe cele inserate în această scurtă informare, pentru a demonstra cât de mult își respectă Rădulescu vicepreședinții care nu trebuie să-i lipsească din stânga și din dreapta, mai ales că sunt colegii lui de partid. Mai mult, pentru a înțelege și dumnealui cât de mult activul de partid pune accent pe prezență prin vestimentație, la evenimentele unde-i sunt alături. Deci, cât de mult este și el respectat de ei!

Deputat Daniela Oteșanu și consilierul județean Vetuța Ciocan, știind la ce eveniment vor participa, ne pare rău că trebuie să spunem acest lucru, nu s-au uitat în oglindă când au plecat de acasă… La fel și alte personaje, dar măcar total neînsemnate. Ținute de apreciat și demne pentru un astfel de eveniment au avut, ca de fiecare dată, (lucru observat și în alte poze) Andra Bica și Florian Marin, vicepreședinții CJ, dar pe care Rădulescu i-a ignorat prin faptul că nu l-a interesat cum și unde stau în poză!!!

Deși astfel de situații se mai pot regăsi și în alte poze sau clipuri promovate, astăzi am considerat că trebuie să evidențiem indiferența pe care Rădulescu o afișează în astfel de situații și care-i descalifică puținele fapte bune făcute pentru județ, atunci când decide să-i „arunce” pe cei doi vicepreședinți. Putem traduce că la CJVL nu guvernează o echipă, ci un individ care se gândește doar la el.

Noi credem că stimatul nostru președinte are un fotograf care conștient îi face deservicii sau unul care îl lasă să stea la poze cum dorește pentru a se prezenta într-un mod neprofesional ce, iată, adună comentarii negative!!! Domnule Rădulescu, atunci când știți că se apropie momentul adevărului și fotograful e gata să apese pe buton, respirați adânc, expirați natural, relaxați-vă umerii și brațele și nu vă uitați sub nici o formă în stânga sau dreapta să vedeți dacă cineva vă strică poza sau nu!!! Poate rețineți ceva din aceste observații, n-ar strica!

CONCLUZIA,

Se pare că pentru unii, chiar dacă sunt persoane publice și participă la evenimente alese, ținuta nu contează…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.