438 total views

La sfârşitul săptămânii trecute, Partidul Democrat Liberal a organizat prima conferinţă de presă după alegerile din 25 mai de la europarlamentare, unde aceştia au obţinut un rezultat dezastruos care a dus la sancţiuni.

Romulus Bulacu, preşedintele Organizaţiei Judeţene Vâlcea PDL, nemulţumit de faptul că preşedintele Organizaţiei Municipale, Romeo Rădulescu nu a prezentat un raport al analizei cu rezultatele de la alegerile din 25 mai, a hotărât să dizolve Organizaţia Municipală. Bulacu susţine că au fost invitaţi la şedinţa Biroului Permanent Judeţean însă, aceştia au refuzat prin neparticiparea niciunui membru. Acesta mai susţine că Organizaţia Municipală condusă de Rădulescu a avut rezultate slabe din cauza neimplicării organizaţiei, ba mai mult, aceştia au făcut campanie în Piteşti, şi nu în Râmnic. Aşadar, campania făcută în alt oraş l-a costat pe Romeo Rădulescu destul de scump…. a rămas fără organizaţie.

„A trebuit să procedăm la fel, prin dizolvarea Organizaţiei Municipale Râmnicu Vâlcea. Faţă de 20 şi ceva la sută la alegerile anterioare, s-a obţinut un scor aproape la jumătate. Este inexplicabil, chiar dacă noi ne explicăm în mare măsură. Faţă de faptul că în toate aceste organizaţii care trebuie să se reorganizeze, cu sprijinul şi cu implicarea directă a Biroului Permanent Judeţean, la dizolvarea Organizaţiei Municipale s-a şi hotărât ca Biroul Permanent Judeţean să preia în primă fază decizia de a constitui programul alegerilor interne şi de a coordona activitatea până la alegerile interne. Dar vreau să spun că echipa nu poate fi făcută decât tot din oamenii de la municipiu, însă am vrut o resetare a acestei organizaţii, care se pare se coordona după alte principii, alte reguli şi nu după regulile statutare ale Partidului Democrat Liberal. Şi vrem să demonstrăm că se pot realiza scoruri frumoase, revenind la scorurile bune pe care municipiul Râmnicu Vâlcea le-a avut, dar considerăm că managementul n-a fost satisfăcător pentru Partidul Democrat Liberal. Sigur, a fost şi o lipsă de asumare pentru că au fost rezultate proaste şi nu cred că este corect ca tu, preşedinte de organizaţie să spui, lumea mă consideră independent. E foarte grav, pentru că tu eşti preşedintele PDL-ului, chiar dacă eşti un potenţial candidat la Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea. Depinde de ei dacă vor să se implice în continuare să creăm împreună o organizaţie puternică şi care să cuprindă valori, pentru că municipiul Râmnicu Vâlcea are foarte multe valori care vor să se implice în politică şi în administraţia municipiului Râmnicu Vâlcea. Noi am considerat că este un gest de sfidare pentru cei care au muncit şi s-au implicat foarte mult în această campanie. Toate aceste lucruri au dus la decizia colegilor mei şi a mea de a lua această hotărâre de dizolvare. Este o decizie fără nici o decapitare. Vrem doar să resetăm organizaţia, Romeo Rădulescu poate să se apuce de treabă de mâine, împreună cu noi şi să repreia din nou organizaţia. Depinde de el”, a concluzionat preşedintele PDL Vâlcea.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.