481 total views

După ce verdictul a fost amânat de două ori, decizia este data de Curtea Supremă, în prima instanță și Liviu Dragnea este condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiunea de instigare la abuz în serviciu și achitarea pentru acuzația de fals.

Acum, odată cu condamnarea lui Liviu Dragnea, Costi Rădulescu dispare de pe scena politică unde nu a fost decât un elev ascultător al infractorului și nu a avut niciodată nimic de spus. Zero conferințe de presă.

De astăzi înainte PSD central va trata cu Mircia Gutău, singurul lider politic al județului – cel putin până acum..

Această condamnare a lui Liviu Dragnea anulează orice șansă de continuare pentru Costi Rădulescu și crește semnificativ puterea și influența politică locală pentru Mircia Gutău.

Acum PNL, dar în special USR, au o șansă foarte bună având un singur adversary local și județean. Dar, dacă Mircia Gutău va avea din nou probleme cu justiția atunci vom avea un vid de putere pe scena politică locală cu șanse reale de apariție de oameni noi la vârful politicii vâlcene.

Oricum este de rău pentru PSD și în special pentru PSD Vâlcea și este de bine în special pentru USR și mai puțin pentru PNL.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.