211 total views

Deputatul independent Romeo Rădulescu susține că atât autoritățile județene, cât și cele naționale trebuie să găsească rapid soluții de redresare a societății vâlcene furnizoare de agent termic și electricitate concomitent cu creșterea puterii de cumpărare a locuitorilor.

romeo

Parlamentarul consideră că la actuala situație financiară precară a CET Govora s-a ajuns și din cauză că prețul gigacaloriei aproape că s-a dublat în ultimii patru ani, fapt care îi face pe tot mai mulți consumatori casnici să se debranșeze de la sistemul public de termoficare și să-și instaleze centrale individuale.

“Situaţia în care se află în acest moment CET Govora este una destul de gravă. Autorităţile judeţene şi parlamentarii vâlceni trebuie să găsească soluţii viabile pentru redresarea CET-ului. Tot mai mulţi vâlceni aleg să se debranşeze de la furnizorul de apă caldă şi căldură, CET Govora și să-și instaleze centrale individuale. Prin acest lucru CET pierde clienţi şi automat bani. Nu putem condamna populaţia Râmnicului că face acestă alegere când preţul gigacaloriei este atât de mare. Pe vremea când eram primar al municipiului, m-am luptat şi am reuşit să păstrez un preț acceptabil. De când nu ma sunt primar, preţul gigacaloriei aproape că s-a dublat. Trebuie să găsim soluţia prin care atât cetăţeanul, cât şi CET-ul să fie mulţumiţi. Dacă nu, închidem CET-ul. Însă atunci trebuie să găsim soluţii pentru toţi acei oameni care lucrează în acestă companie. Falimentul, închiderea nu este o soluţie!”, a precizat candidatul independent la Camera Deputaţilor.

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.