1,242 total views

…încheiat între Compania Națională de Investiție (CNI) și un terț constructor câștigător pentru începerea lucrărilor de proiectare și execuție la Spitalul Vechi.

Contractul blurat, în partea societății care va executa lucrările de modernizare la Spitalul Vechi, a fost făcut public de edilul județului în cadrul unui clip de promovare, unde susține că „vom prezenta acest acest contract cu tot ce se face acolo, cu banii care sunt alocați, cu cei care construiesc, într-un eveniment pe care sunt convins că și dvs îl așteptați la fel de mult cum îl aștept și eu!”

La ce eveniment se referă Rădulescu nu știm, dar că vâlcenii NU vor fi invitați sigur știm! Pe marginea acestui „incident” public s-au făcut destule comentarii, în cursul după amiezii de luni. Cu siguranță Rădulescu nu a fost obligat de nimeni să facă public semnarea contractului (ca o dovadă de adevăr), cu atât mai mult să ascundă constructorul desemnat de CNI. Vorbim de un contract administrativ de servicii publice care nu are voie să fie prezentat publicului larg cu blurarea datelor. Se poate vorbi despre un astfel de contract și fără ca acesta să fie prezentat public. Contractele executate din bani publici sunt contracte libere în atenția oricărui cetățean interesat de cheltuirea banului public și ele nu pot fi supuse blurării datelor în nici un fel de context.

De ce a ascuns Rădulescu identitatea constructorului, fluturând opiniei publice un contract blurat nu am înțeles, dar așteptăm cu real interes evenimentul pe care dumnealui este convins că toată suflarea vâlcii îl așteaptă și mai ales identitatea constructorului…

„S-a semnat contractul. Încep lucrările de proiectare și execuție la Spitalul Vechi! Luni, 30 ianuarie 2023, a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor la Spitalul Vechi, ca urmare a desemnării constructorului în cadrul licitației organizate de CNI. Contractul presupune reabilitarea și modernizarea Corpului C5- clădire de patrimoniu, respectiv secțiile Oftalmologie, Psihiatrie 2, Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie, precum și Compartimentul de Psihiatrie Infantilă. Pe lângă lucrările de reabilitare și modernizare a clădirii, proiectul, în valoare totală de cca 97 milioane lei, presupune și dotarea cu mobilier specific a Corpului C5, dar și amenajarea și sistematizarea parcului existent în curtea interioară a Spitalului Vechi”, se arată în comunicatul public unde datele constructorului cu știință sunt ascunse de edilul județului.

În loc de concluzii,

Tipul care are mania de a se crede cel mai însemnat om dintr-un grup, și de a-și acorda o importanță nejustificată, este de fapt definiția individului care suferă de – grandomanie!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.