369 total views

”Împreună pentru un oraș curat”, este o lozincă ce se lăfăie pe pagina de facebook a lui Rozin Ceaușescu, directorul zonal de la Romprest. Cât de curat este orașul Rm. Vâlcea, după ce serviciul de salubritate a fost câștigat prin licitație de Romprest, este discutabil, mai ales că scandalurile s-au ținut lanț în ultima perioadă.

20160623_161626A urmat o lună de campanie, când nimănui nu i-a mai ars de gunoaiele Râmnicului, apoi perioada de beție din urma alegerilor și iată-ne din nou sufocați de mirosurile pestilențiale de la Stația de compost Râureni, sufocată și ea de mormanele de gunoaie, care au transformat-o în depozit.
20160623_161629”Împreună pentru un oraș curat”? Împreună cu cine, domnule director? Poate cu cei peste 20 de muncitori care lucrează la prelungirea Stației de compost… sau cu angajații firmelor din zonă, sau chiar cu clienții lor veniți și din alte județe să înghită mirosul de hazna al Romprestului? Ați devenit un pericol pentru sănătatea locuitorilor acestui oraș și, din păcate, nimeni dintre cei plătiți să mențină starea normală de sănătate a unei localități, nu vă ia de urechi să vă dea pe ușă afară. Pute, domnule director, pute a neputință din partea voastră și a nepăsare din partea edililor. Canicula v-a topit creierele la toți! Romprest? Halal firmă de salubritate!!!

1 r2 r

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.