515 total views

În ședințele de Consiliul Local Municipal, când opoziția are o intervenție pe proiectele primarului Gutău Mircia, respectivii mint cu nerușinare, dezinformează sau fac declarații politice, pentru că vor să se vadă la televizor.

Grigore Crăciunescu și Remus Grigorescu au fost cei mai vocali consilieri în cadrul ședinței ordinare de astăzi, 15 februarie, a Consiliului Local Municipal, prezentându-și fiecare, pentru cei prezenți la dezbatere, dar în primul rând pentru primarul Gutău Mircia, observațiile cu privire la noul mod de calcul al taxelor și impozitelor și a altor sume cuvenite din bugetul local pentru anul 2018, pe care administrația Gutău l-a încadrat într-un nou proiect de hotărâre și l-a supus spre aprobare.

Consilierii locali, deși i-au adus la cunoștință edilului că taxele și impozitele nu le-a scăzut, așa cum prin intermediul mass-media a informat și anume, cu 50% sau chiar mai mult pe anumite segmente de impozitare, Gutău s-a enervat, și-a ieșit din fire ca deobicei și a ridicat tonul jignind, după cum îi este felul. Când Grigorescu i-a spus că nu a scăzut taxele, acesta a spus că este o minciună grosolană și de aici, o serie de argumente pro și contra, care nu au făcut altceva decât să ducă la un singur lucru… să se aprobe, așa cum a vrut Gutău. Cu siguranță, când ședința va fi prezentată pe canalele media TV local, cei care vor privi nu vor înțelege mai nimic, pentru că Gutău are acel atuu special de a prezenta lucrurile amețitor, intervenind pe un ton ridicat de fiecare dată cu aceleași cuvinte: ”cum puteți să mințiți”, ”eu nu mint niciodată ”sau ”nu mai dezinformați”. În opinia edilului nimeni nu poate să aibă altă părere decât cea pe care o are el, iar atunci când cineva își permite să o aibă, iese la atac, să nu cumva să piardă teren.

Edilul nu înțelege, ori nu vrea să înțeleagă, anumite observații pe care i le-am mai adus la cunoștință, prin intermediul anumitor articole ce apartin publicației, că nu este în măsură să jignească și că nu procedează corect continuând astfel. Mai mult, primarul municipiului suferă de o stare comportamentală gravă atunci când are cineva altă opinie față de cea a dumnealui. Are obiceiul să spună că el este omul faptelor și nu al vorbelor, dar nu înțelege că faptele-i sunt reprezentate de fapt de starea de urgență pe care o afișează necontenit, pentru finalitatea anumitor lucruri pe care și le dorește a le face, dar nu tocmai corect. Graba cu care domnia sa vrea să facă ceva bun pentru comunitate se transformă adesea într-o finalitate negativă.

Da! Pușcăria l-a schimbat pe Gutău Mircia! Aburii puterii i-au luat mințile și asta doar pentru că cei care îi pupă mâna, la propriu, îi dau  falsa impresie că este cel Mare, cel sortit a ne conduce destinele și taxele pe vecie, iar el, orbit de atâta lingușire servilă, nu mai vede realitatea. Când o veți vedea, domnule Gutău Mircia, primar al acestei urbe, va fi sigur prea târziu!

Vom reveni!

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.