238 total views

Liderii PSD, inclusiv cei de la Vâlcea şi-au bătut joc de cei 680 de delegaţi prezenţi la Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Vâlcea organizată la Complexul Expoziţional Sofianu din Râmnicu Vâlcea.

CR 1Paul Stănescu, coordonatorul regional al PSD, enervat că-şi pierde weekend-ul cu alegerile de la Vâlcea, l-a convins pe Laurențiu Coca să renunțe la candidatură și să accepte poziția de secretar al PSD Vâlcea, funcţie deţinută de Dumitru Persu. Stănescu a cerut o pauză de 5 minute înainte de demararea procedurii de votare, timp în care cei doi candidați au mimat negocierea funcţiilor în partid, jocurile fiind făcute cu câteva ore înainte. Coca a acceptat rapid propunerea spre stupefacţia celor care l-au susţinut în campanie. Aproape toţi, au fost la un pas de un atac de cord.
Astfel, deputatul Constantin Rădulescu s-a ales cu preşedinţia partidului, senatorul Coca s-a ales cu funcţia de secretar general, funcţie promisă profesorului Remus Grigorescu, iar cei din echipa sa au fost incluşi pe lista vicepreşedinţilor. Trecând peste spectacolul de prost gust făcut, jignitor la adresa delegaţilor şi a presei, trocul a avut ca rezultat un Birou Permanent neaşteptat de bun. Funcţia de preşedinte executiv i- a revenit tot prin negociere lui Gheorghe Mihăilescu, membru al PSD Râmnicu Vâlcea, singurul câştigător real al acestor alegeri. Gigi Matei, preşedintele Organizaţiei Municipale PSD Rm. Vâlcea, a reuşit să obţină funcţia care-i va facilita lui Mihăilescu preluarea şefiei partidului într-un viitor nu prea îndepărtat.
Biroul Permanent Executiv al PSD este format din 17 vicepreședinți, un secretar general şi un preşedinte executiv.

Distribuie

Un comentariu

  1. Coca un personaj ffff salb. Nu a mai intrat in competie datorita faptului ca nu mai prindea nici o functie nu Paul Stanescu i-a propus sa se retraga ci senatorul Coca s-a retras si si-a batut joc de Grigorescu,Busu, Lovin, Bleotu si Comanescu . Aceasta era echipa lui Coca , o echipa perdanta. Stiu ca tu erai una din sustinatoarea senatorului dar din pacate un fotbalist nu poate sa preia conducerea partidului atata timp cat este condus de secretara lui. Un perdant Laurentiu Coca. Cand a intrebat Coca cine vrea vrea vot secret de ce erau decat 40 de maini ridicate din 680? De ce a fost toata sala in piciore cand a intrebat daca sunt de acord sa se retraga din competitie?
    Coca a stiut ca va pierde batalia pentru ca a vazut pulsul si reactia intregii sali. Felicitari Constantin Radulescu !!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.