503 total views

Dispariţia fizică a incontestabilului lider pesedist vâlcean, Ion Cîlea, a dus aşa cum era de aşteptat, ca în numai câteva luni, partidul dominant al judeţului să intre într-un recul puternic materializat în pierderea rapidă a Consiliului Judeţean şi a echilibrării situaţiei în Consiliul Municipal.

Veleitarii cu pretenţii de lideri din PSD au înregistrat numai pierderi, fiind mai degrabă preocupaţi, unii dintre ei, de păstrarea privilegiilor trecute, cu preţul oricărui troc, altcumva inacceptabil în altă perioadă, iar alţii, de ocuparea rapidă a scaunului preşedinţiei Organizaţiei Judeţene, fie şi temporar. Prin astfel de manevră, deputatul Costi Rădulescu s-a iluzionat crezând că îi va aduce la ascultare pe membrii Biroului Judeţean şi ai Organizaţiei Teritoriale. Văzând însă, că încasează numai goluri, liderii teritoriali devin din ce în ce mai reticenţi în ceea ce priveşte capacitatea autoproclamatului mir-uns, de Ponta, la şefia PSD Vâlcea. Şi nouă, ne sunt din ce în ce mai evidente trocurile politice gestionate de deputatul imberb.

CET-ul şi-a schimbat Consiliul de Administraţie şi nu credem că se vor mai găsi votanţi pesedişti pe aici. Cam toate instituţiile şi celelalte societăţi aflate în subordinea CJ şi-au schimbat directorii sau sunt în curs de înlocuire. Se observă cu ochiul liber cum deputatul Buican îşi promovează mai toate rudele apropiate sau subit redescoperite, la cârma deconcentratelor, iar până la alegerile din anul viitor, mai este foarte puţin. Organizaţiile pesediste din teritoriu au început să se destrame deziluzionate de politica liderului naţional şi în fapt, ele mai există doar pe hârtie, aşa încât, în lipsa banilor, nu se va mai reuşi mobilizarea pentru un proces electoral, jucat la câştig. Deputatul Costi Rădulescu este naiv dacă îşi închipuie că ascultând laudation pe care i-l fac zilnic cei câţiva ‘’beneficiari’’ , care au mai rămas în partid, va câştiga.

Aceasta este şi realitatea din teritoriu. Nu numai că nordul judeţului, de la Bujoreni în sus este pierdut, dar trenul din 2012 care i-a condus la câştig pe toţi cei care s-au urcat în el, indiferent cât de puţin pregătiţi erau pentru Parlament, nu-l va mai prinde niciodată dl. fost tânăr pesedist, ajuns conjunctural şi puţin meritat, în aula Parlamentului. Discuţiile, pe care le-am purtat în teritoriu în ultimul timp, relevă, în rândul pesediştilor, o stare de spirit cel puţin îngrijorătoare. Cam mai toţi liderii de Organizaţii nu mai cred într-o revenire, curând, la putere în judeţ, a partidului roş-albastru. Şi cu siguranţă, nu văd în Costi Rădulescu liderul de care ar avea nevoie, indiferent de declaraţiile pe care ei i le fac conjunctural. Se desprinde, aproape, ideea unui dezastru electoral la Vâlcea în 2016 pentru PSD, sub comanda pseudostrategului Costi Rădulescu. Toţi acceptă că va fi cea mai cruntă trezire la realitate pe care acesta o va avea, pentru că el nu a câştigat realmente nimic, locul de parlamentar fiindu-i oferit, aproape pe tava, de USL, lucru de care pare să nu fie conştient nici măcar acum. ( George Danielescu)

 

Distribuie

Un comentariu

  1. SA LE FIE TARANA USOARA TUTUROR….ASTEPT PNL UDMR ETC ETC…
    TOTI AU NENOROCIT IN CARDASIE SI CURVASARIE ROMANIA NOASTRA DRAGA….(ALIANTE TOTI CU TOTI CA LA SWINGERI)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.