133 total views

PMP, ca reprezentant al dreptei autentice, nu considera ca PSD este un “dusman” ideologic ci doar un adversar redutabil in fapt, dar care foloseste mult prea mult, arma promisiunilor fara acoperire.

Intrarea la guvernare a PSD-ului in 2012, alaturi de partenerii lor din PNL (care se intituleaza singurul partid reprezentativ al dreptei romanesti), s-a facut pe valul unor promisiuni financiare , sociale si administrative extrem de generoase.

Din punct de vedere financiar, am fost asigurati ca se vor respecta conditiile negociate cu principalul creditor al Romaniei, respectiv, privatizarea societatilor cu capital majoritar de stat, Oltchim Ramnicu Valcea si CFR Marfa. Din pacate, desi pentru CFR Marfa s-au anulat datoriile la bugetul de stat, privatizarea s-a lasat cu dosar penal pentru un competitor, toata afacerea avand un miros de “afacere de partid”. Oltchimul din Rm Valcea, Combinatul, nu echipa de handbal, a ramas in continuare nevandut. Dupa un episod penibil de-a dreptul, cu modificarea caietului de sarcini in favoarea patronului OTV, Dan Diaconescu, nu s-a mai reusit nimic pentru relansarea acestei mari unitati economice.

Tot PSD-ul ne-a promis un “cos zilnic” mai suportabil, dar a uitat sa ne precizeze ca una din componentele de baza ale acestui cos, respectiv, pretul la hidrocarburi, se va acciza de la 1 aprilie, atat de tare incat ne vine sa ne intoarcem la transportul cu diligente sau daca s-ar mai naste un pictor ca Nicolae Grigorescu , ne-am intoarce la carul tras cu boi.
Din punct de vedere administrativ, PSD ne-a promis regionalizarea, dar nu a reusit sa o urneasca din stadiul de discutie. Mai mult, regionalizarea nu prea se mai poate face pana in anul 2020.

PSD-ul nu a intentionat in nici un moment sa modifice legea fundamentala a statului – Constitutia – pasand aceasta responsabilitate unui lider PNL, Crin Antonescu, depasit clar de aceasta responsabilitate. Credincios jocului sau de conducator din umbra, PSD- ului i-a convenit sa-si sacrifice aliatul conjuctural din USL, pentru a da bine la imaginea in fata electoratului, pe principiul: “ noi am vrut revizuirea constitutiei, dar liberalii nu au fost in stare sa alcatuiasca o constitutie mai buna”.

Celelalte promisiuni ale PSD-ului, locuri de munca, taxe reduse, reinvestirea profitului, au ramas simple expresii electorale. Si atunci PMP trage un semnal tuturor electorilor acestei tari: PMP-ul este un partid care nu promite, ci si face, care nu are gasti de partid , ci oameni imaculati, care nu are lipitori de afise in functii de directori ci profesionisti adevarati.

PMP, Presedinte – Marian Mirea

Popor roman, orienteaza-te!

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.