2,436 total views

Contract consistent pentru fiica unui consilier judeţean liberal oferit de primarul social-democrat al comunei Măldăreşti, Ionel Dragu.

Monceanu cu Alina

Surse de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Horezu afirmă că, potrivit unora dintre documentele ridicate miercuri şi joi (28, respectiv 29 octombrie a.c.) de la Primăria Măldăreşti, ar fi fost găsit şi un contract de reprezentare juridică între administraţia publică locală şi avocata Alina Monceanu, semnat recent. Martori susţin că înţelegerea s-ar fi parafat chiar la indicaţiile primarului PSD Ionel Dragu şi ar fi în valoare de 2.500 de lei lunar.

Avocata este nimeni alta decât fiica cea mare a fostului consilierului judeţean PNL, Constantin Monceanu, vicepreşedinte al filialei judeţene. Însăşi Alina (fost lider al cadeţilor din PNL Vâlcea până să plece la facultate, în Bucureşti) este înscrisă în competiţia internă a liberalilor pentru ocuparea unui post eligibil pe listele pe care aceştia le vor depune la CJ Vâlcea în vara lui 2016. Cel mai sigur, între tată şi fiică punctajele se vor transfera, în cele din urmă, în funcţie de care dintre cei doi va fi cel mai bine plasat în ierarhie, la finalul competiţiei.

Despre cât de inspirat a fost edilul pesedist Dragu atunci când ar fi “apelat” la “cunoştinţele” avocatei Alina Monceanu pot vorbi şi evenimentele de joi seară şi vineri. În prima seară a fost reţinut pentru 24 de ore pentru delapidarea a 90.000 de lei din bugetul comunei, iar vineri seară o judecătoare (sancţionată recent, nu definitiv, de CSM tocmai pentru că nu-şi face treaba corect) l-a trimis acasă, dar sub control judiciar. Ciudat, în condiţiile în care juna avocată se mândreşte cu mentori (maeştri) precum Monica şi Dan Livescu…

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.