942 total views

Odata cu dezincriminarea prostitutiei din prevederile noului Cod penal, care va intra in vigoare pe 1 februarie, practicantele celei mai vechi meserii pot rasufla usurate.

Pentru ca, de acum inainte, ele nu se vor mai putea trezi anchetate penal si, prin urmare, nici sa ajunga dupa gratii. In schimb, nu scap de amenzile pe care vor continua sa le primeasca pe banda rulanta. Dar pe care, bineinteles, nu le platesc, dupa cum arata si statisticile ANAF.

Incepe vanatoarea!

Practic, noul Cod penal reprezinta o adevarata izbavire pentru politisti, care scapa astfel de munca de Sisif facuta pana acum la intocmirea de dosare penale pe numele prostituatelor care impanzesc mai ales bulevardele marilor orase. Numai ca, de aceasta data, Politia nu mai are de gand sa se implice prea mult in „inventarierea” prostituatelor care fac trotuarul, lasandu-le colegilor jandarmi „bucuria” de a se ocupa de „fetite”. Pe care le pot amenda, dar doar atat, fiind apoi obligati sa le dea din nou drumul pe strazi, pentru a produce in continuare bani. Care insa, din pacate, nu vor ajunge si la buget, legiuitorul uitand sa mai reglementeze si aceasta situatie.

foto/articol/enational.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.