96 total views

SC APAVIL SA a desfăşurat şi în săptămâna care tocmai s-a încheiat, o activitate intensă în aria de operare, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII REZOLVATE. Au fost remediate 5 avarii la reţeaua de apă în Rm. Vâlcea – Râureni nr. 205, Lespezi nr. 100, Colonie Nuci – Baraca nr. 26, Bâlciului nr. 99 şi Calea lui Traian – Sud; Mihăeşti – Arsanca nr. 227

LUCRĂRI DE BETONARE ŞI ASFALTARE. Au fost executate lucrări de amenajare a terenului, prin betonare şi asfaltare, fiind folosite 15 tone de material în Budeşti şi Rm. Vâlcea – zona Ostroveni (str. I. L. Caragiale, N. Iorga, N. Stănescu, M. Preda şi L. Blaga, precum şi pe Calea lui Traian).

LUCRĂRI DE ÎNLOCUIRE A REŢELEI DE APĂ. Au continuat lucrările de înlocuire a reţelei de apă potabilă şi a branşamentelor pe str. 1 Decembrie din Ocnele Mari.

REFACERE REŢELE AFECTATE DE VIITURI. S-a continuat refacerea reţelei de apă potabilă Dn63 afectată de viituri în comuna Vaideeni, fiind montată o ţeavă PEHD Dn63 mm pe o distanţă de 30 ml. Concomitent, a fost blindată reţeaua de apă OL Dn89 mm. De asemenea, a fost decolmatat lacul de acumulare Cheia şi a fost igienizată captarea de liniştire.

12 NOI BRANŞAMENTE PE STR. GORUNIŞ DIN OCNELE MARI. Au continuat lucrările de extindere a reţelei de apă potabilă pe str. Goruniş din Ocnele Mari, fiind executate un număr de 12 branşamente din ţeavă PEHD 25 mm.

LUCRĂRI FINALIZATE ÎN BĂILE OLĂNEŞTI. A fost executată o subtraversare (pentru refacerea legăturii afectate de viituri) cu ţeavă PEHD Dn 63 pe o distanţă de 30 ml pe str. Libertăţii din Băile Olăneşti. Se continuă acţiunea de amenajare a terenului, în vederea aducerii acestuia la starea iniţială.

ÎNCEPE EXTINDEREA REŢELEI DE APĂ PE STR. MĂCEŞULUI. A fost întocmit necesarului de materiale în vederea începerii lucrărilor de extindere a reţelei de canalizare şi a racordurilor pe str. Măceşului.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale: s-au curăţat manual căminele de canalizare şi gurile de scurgere în Ostroveni, Petrişor, Nord, Zăvoi, 1 Mai, Troianu, precum şi pe str. Calea lui Traian – Sud, Depozitelor şi Buridava; s-au curăţat pompele de canalizare de la staţiile Morilor – Arinilor şi Goranu; a fost montat un capac de canalizare compozit şi o piesă suport pe str. G-ral Magheru; s-au confecţionat 20 de armături din plasă sudată STR8 în vederea turnării a 20 de piese suport; a fost refăcut un cămin de canalizare la bl. N8 – zona Nord; a fost ridicată la cotă o gură de scurgere pe str. Viilor nr. 87A; au fost ridicate la cotă 2 cămine de canalizare în zona Ostroveni; a fost executat un cămin de canalizare pluvială pe str. Depozitelor; a fost refăcută suprafaţa carosabilă la bl. A11/III – zona Ostroveni.

CURĂŢAREA GURILOR DE SCURGERE, PRIORITARĂ. A fost acordată o atenţie deosebită şi curăţării căminelor şi gurilor de scurgere din municipiu, intervenindu-se prompt cu utilajele din dotare, la solicitarea cetăţenilor sau în urma observaţiilor făcute în teren. Activităţi de acest tip s-au desfăşurat în zonele Ostroveni, CPL – str. Ferdinand, Goranu – str. Calea Bucureşti, Râureni, precum şi pe străzile D. Gherea, B-dul Pandurilor, Splaiul Independenţei, Ion Râureanu, Eliodor Constantinescu, Splaiul Mircea Vodă, Mihai Viteazu, Crişan, Liviu Rebreanu, Regina Maria şi Straubing.

259 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în cursul săptămânii trecute, la solicitarea clienţilor sau ca urmare a expirării termenului de valabilitate metrologică au fost verificate, montate şi remontate un număr de 259 apometre, fiind întocmite şi un număr de 15 documentaţii tehnice.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.