4,885 total views

…vor să oprească schimbarea clasei politice decisă de râmniceni la vot. Corupția, șpaga, hoția și incompetența vor să ne conducă în continuare, fără să țină cont de rezultatul votului râmnicenilor.

În cazul de față, invalidarea viceprimarilor. Situația este următoarea: consilierii locali minoritari (cei care în perioada 2016-2020 au fost majoritari) împreună cu primarul Mircia Gutău și secretarul Ionuț Didoiu, au făcut front comun pentru menținerea deciziei în Consiliul Local, mai presus de rezultatul votului liber exprimat de râmniceni la alegerile din 27 septembrie 2020.

Nu contează că partidul lui Gutău, PER, de la cei 8 consilieri în CL în perioada 2016-2020 acum mai are numai 5, cum nu contează că acum PSD + PER au 11 consilieri, față de 16 în perioada 2016-2020. Folosindu-se de toate mijloacele și de presa aservită această grupare, Gutău + consilierii PSD + consilierii PER + secretarul Didoiu, nu vrea să cedeze puterea pe care legal a deținut-o în vechiul mandat și nu vrea să recunoască nici rezultatul votului liber exprimat de râmniceni.

Nu vrea să accepte că oamenii noi, constituiți legal în noua majoritate în CL, vor lua acum deciziile pentru Râmnic, așa cum ei le-au luat în perioada 2016-2020. Chestiunea cu invalidarea viceprimarilor este numai un exemplu de rezistență la schimbare a politicienilor vechi. Ceea ce a făcut în acest caz, a fost să se prevaleze de neîndeplinirea procedurilor legale, pentru că secretarul Didoiu nu și-a îndeplinit atribuțiile legale și pentru că secretarul Didoiu face jocurile vechilor politicieni, gașca Gutău+PSD+PER.

Cea mai bună dovadă este ieșirea din sală în timpul ședințelor, în gașcă, primar+secretar+consilierii PSD-PER. Viceprimarii sunt invalidați nu pentru că nu au fost aleși corect sau pentru că nu au întrunit condițiile legale. NU. Sunt invalidați pentru că secretarul Didoiu nu a îndeplinit formalitățile necesare. Iar din această cauză, PE PROCEDURĂ, viceprimarii sunt invalidați. PE PROCEDURĂ!

Dar nu este nicio problemă. La următoarea ședință se reia votul. Oricât de mult vă veți strădui, votul râmnicenilor nu poate fi furat. Majoritatea din Consiliul Local este constituită. Restul, sunt zbaterile primarului Gutău, ale secretarului, ale vechilor- acum noilor consilieri. 15.500 de râmniceni au decis că vremea voastră a trecut ! Ei au decis să trimită în CL Municipal 9 consilieri PNL și 3 consilieri USRPLUS. Râmnicenii au votat schimbarea. Restul e cancan, dragilor !!!

Ce dovadă mai bună vreți decât faptul că PER, partidul lui Gutău, a mai reușit 5 consilieri de la 8 căt a avut în 2016-2020 ? După 4 ani de sifonat și tocat sute de milioane de euro (200 milioane euro buget + 58 milioane euro credite), presa toată cumpărată, pioni numiți în toate instituțiile locale, patronii celor mai puternice afaceri locale atrași de partea lor. Cu toate aceste “realizări” Gutău a mai luat numai 5 consilieri locali ??? DA ! Votul a fost foarte clar. Gutău rămâne la primărie DAR nu mai hotărăște el nimic. Consiliul Local să fie alcătuit în majoritate din oameni noi. S-a dorit schimbarea și avem schimbare!

Dragi tovarăși,

Degeaba încercați să răsturnați voința electoratului. NU SE POATE ! Așa că, în următoarea ședință a Consiliului Local se va relua votul pentru alegerea celor 2 viceprimari. Care credeți că o să fie rezultatul ?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.