236 total views

Domnule Buican, unul din primarii pe care i-ați promovat ca fiind cea mai bună alegere pentru comunitate, nu face altceva decât să stea pe la mașinuțe, să se dea bolnav, să își ia libere, să nu vină la ședințe dacă este filmat, să le vorbească urât cetățenilor și lista poate continua. Vă mândriți cu un astfel de primar? Ați girat pentru el, domnule Buican! Îl veți gira și pentru 2020?

 

Astăzi, 20 septembrie, în timp ce primarul orașului Berbești, Chelcea Vintilă, la orele 08.45 se afla în sediul Loto și juca la mașinute, cetățenii îl căutau prin sediu primăriei pentru rezolvarea anumitor probleme.

Acesta a fost surprins chiar de o femeie care după ce a văzut că nu vine la primărie a fost îndrumată, mai în glumă, mai în serios, să-l caute pe la sediul loto că poate îl găsește acolo la mașinuțe. Zis și făcut. Localnica își pierduse deja răbdarea așteptându-l și ia drumul spre Loto în căutarea primarului, deși cu o oarecare reținere, crezând că cineva vrea să-i facă o farsă pentru că la ora aia primarul trebuia să fie în primărie ori măcar în drum spre. Se duce femeia la sediul loto și surpriză….! Îl găsește pe primar la mașinuțe, pentru că cine a îndrumat-o cunoștea îndeletnicirile edilului și acum s-a lămurit și dumneaiei. Femeia îi face o poză edilului să o țină minte și îi promite că îl pune pe facebook, dar poza ne este transmisă și nouă de un consilier local cu rugămintea de a o face publică pentru ca toți locuitorii orașului să vadă cât de preocupat este dumnealui de bunul mers al administraței și cât de mult își respectă cetățenii care i-au acordat votul de încredere. Că primarul Chelcea se duce zilnic și stă cu orele în sediul loto, jucând la mașinuțe, este o informație mai veche și sesizată publicației de mai multe ori, dar i-am sfătuit pe cei care ne-au transmis acest lucru să îi facă și o poză că nu putem publica nimic până nu ne fac și dovada. Acum avem dovada! Primarul Chelcea în timpul programului joacă la mașinuțe.

De ce îl căuta femeia pe primar? Să îi reamintească acestuia că a promis reabilitarea drumului de acces către locuința sa și că are doi copii care merg pe jos la școală, zilnic, 2,5 km dus și 2,5 km întors, drumul fiind impracticabil, motiv pentru care microbuzul școlii nu ajunge la locația lor să îi ia și pe ei. Iar când l-a găsit la mașinuțe i-a spus: „ce faci domnule primar! În loc să ne faci drumul să circulăm în siguranță joci la mașinuțe? Așa îți faci dumneata treaba? De-asta te-am votat? În replică primarul spune: „și ce dacă joc! Joc banii tăi?

Idea este că acest „Vintu” în 2020 nu va mai fi primar! Iar, dacă cenușa va ajunge la Berbești mai devreme de 2020 nici mandatul acesta nu și-l termină…

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.