309 total views

Măgăria este mai mare decât am crezut și putem spune că ceea ce descoperim, cu ajutorul celor care nu mai vor să tacă, ne uimește și observăm că tupeul este la cote maxime. Pentru că noi, în timp ce rămânem muți de uimire la cele descoperite, deputatul Buican nu face altceva, de când am început ancheta, decât să ne amenințe cu procese în loc să vină și să demonstreze cu documente ceea ce noi susținem. Domnule deputat, în cazul în care ne veți acționa în judecată, instanța civilă nu face anchetă penală. Ancheta penală o face Parchetul, iar noi doar una jurnalistică, iar rezultatele anchetei noastre, precum și toate documentele în urma acesteia le vom depune la dosarul cauzei civile.

Închirierea pășunilor de către primăria Perișani „măsluită” – episodul IV

Spuneam în numerele trecute că pentru a avea gradul de ocupare pe suprafața de pășune închiriată de SC Lovagro SRL, conform Caiet de Sarcini, aceștia trebuiau să facă dovada că dețin la data licitației un număr de 516 animale. Ori, Buican Cristian, împreună cu medicul veterinar Gheorghe Rebegel și primarul din Perișani Sandu Ion, au întocmit formulare de mișcarea animalelor vii prin care în mod fictiv mai multe animale din exploatațiile unor persoane fizice și juridice cum ar fi, P.F.A. Sandu Daniela Elena, au trecut în exploatațiile lui SC Lovagro SRL.

În numerele noastre viitoare o să facem cunoscut și numele fiecărui fermier căruia i-au fost transferate animalele din exploatația proprie în exploatația Lovagro. Astăzi vă spunem doar că, nora primarului de Perișani – Sandu Daniela Elena i-a dat animalele lui SC Lovagro SRL prin metoda F2 (formular de mișcare animale), dar din păcate după data de 04.04.2016, data licitației.

Vă mai putem dezvălui și faptul că animalele din „ferma” Buican provin din comuna Câineni -sat Robești, comuna Voineasa –sat Voineșița, comuna Berislăvești –sat Rădăcinești și din comuna Cerna –județul Timiș, iar numele acestora în alte episoade. Se pare că zi de zi descoperim lucruri interesante și atunci ancheta  se va întinde pe mai mult de patru episoade. Încrengătura e mare!

Domnule deputat, ați spus că de ce nu facem plângere la Parchet? Din informațiile pe care le deținem Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă (OLAF)  s-a sesizat la articolele noastre și urmează să efectueze o anchetă amănunțită și după cum se cunoaște mersul, ei anunță DNA după ce își fac propria cercetare. Așa că veți primi musafiri de la Bruxelles, nu de la Pitești!

Este clar că parlamentarul vâlcean – Cristian Buican – s-a bazat pe anumiți oameni pentru că întotdeauna a afișat o imagine de moralitate pe care alții nu o aveau. Acum, cu aceste probleme, se pare că mulți dintre prietenii lui îi întorc spatele „și-l lucrează” așa cum a făcut și el cu mulți dintre ei. Despre comunitatea din Perișani, din informațiile pe care le deținem, în realitate aceștia știu că primarul și deputatul sunt certați, deci nu știu că pe la spate fac afaceri în Famiglia.

Primarul de Perișani – Sandu Ion – la cel mai mic articol negativ împotriva sa era foarte vehement. De această dată tăcerea lui ne spune multe…

Și totuși, poate Sandu Ion rupe cumva tăcerea și ne va spune de ce nora lui i-a dat animale deputatului Buican Cristian? Noi având bănuiala că primarul și deputatul împărțeau prajitura fiecare pentru partea de ilegalitate pe care o făceau. Ceea ce este trist este că s-au folosit pentru această fraudă de familie, respectiv – deputatul s-a folosit de tată și primarul de Perișani – Sandu Ion de noră.

Anticipăm dreptul la replică al domnului deputat – ne dă în judecată

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.