924 total views

Surpriză mare în PSD Vâlcea

Primarul Tomşaniului, Dumitru Pearcu susţinut de mai mulţi primari cu ştate vechi NU VOR susţine campania de la parlamentare din 11 decembrie.

primari-psd-2016

Grupul de primari care s-a alăturat edilului din Tomşani susţin că sunt extrem de dezamăgiţi de modul cum conducerea PSD Vâlcea a organizat alegerile interne pentru susţinerea listelor la Camera Deputaţilor şi Senat. La prima vedere, alegerile interne, de joi 6 octombrie, au fost conduse de liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, impecabil. Acum, la nici o săptămână, primarii cu ştate vechi în PSD, dar şi cu o experienţă profesională în administraţia publică, se revoltă deoarece tinerii, aflaţi pe listele pentru parlamentarele din această iarnă, nu s-au remarcat în partidul roşu cu absolut nimic, iar unii chiar nu îi cunosc.

Din surse sigure ştim că un primar a trimis un e-mail pe adresa psd@psd.ro si presa@psd.ro, dar si pe adresa personala a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, iar în conţinut se explică cum că: “PSD Vâlcea = familia Rădulescu, fraţi, cumnaţi, fini, naşi, etc…şi-au bătut joc de voinţa primarilor aranjând votul”.

Vom reveni cu amănunte!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.