231 total views

Cine este de vină pentru o prezență atât de slabă a publicului vâlcean, la spectacole susținute în Centrul Râmnicului, de către administrația locală? De ce aceste spectacole nu sunt promovate masiv, pentru ca cei care le susțin să aibă cui să se adreseze? Păcat! O simplă știre pe site-ul oficial al Primăriei, domnule primar, nu este suficientă. În aceste condiții, continuarea microstagiunii estivale „La Strada!” va fi sortită unui eșec!

„Continuă microstagiunea estivală „La Strada!” în Scuarul „Mircea cel Bătrân”, sâmbătă 10 august, s-au desfășurat două spectacole: de la ora 18:00 spectacolul pentru copii „Miniomul de știință”, iar de la ora 19:00, „POP-up”, un spectacol de stand-up comedy cu actorul Dragoș Pop, actor al Teatrului Național din Cluj. Și de această dată Micul Pepe a realizat pentru cei mici picturi pe față și modelaje din baloane. Următorul spectacol va avea loc în data de 18 august – „Frumoasa din pădurea adormită”, începând cu ora 20:30, spectacol produs de Teatrul „Elvira Godeanu” Târgu Jiu, se arată în informarea promovată pe site-ul oficial al Primăriei Râmnicu Vâlcea.

Tindem să credem că participanții sunt cei care din întâmplare se află în Centrul Râmnicului, la momentul evenimentului…

Distribuie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.