610 total views

Prefectul Dumitru Cornoiu s-a declarat din nou nemulţumit de nerăbdarea ziariştilor şi atacurile venite din zona politicului vâlcean. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a precizat că nu s-a pronunţat în privinţa legalităţii schimbării avocatului Petre Grigore din funcţia de preşedinte al AGA CET Govora pentru că nu i-au parvenit documentele de la Consiliului Judeţean.

cornoiu

Cornoiu a afirmat că nu se poate pronunţa pe declaraţiile apărute în presă pentru că presa s-a luat şi de el, deci este subiectivă şi neimformată.
Prefectul UNPR-ist a uitat să precizeze falsurile apărute în presă la adresa sa, poate pentru faptul că toate informaţiile erau cât se poate de reale.
,,N-am ajuns să le citesc şi nu-mi permit să vorbesc pentru că m-aş putea exprima greşit şi eu răspund în faţa altora pentru ce zic şi ce fac. Nu avem voie să nu aplicăm legea, cum încearcă alţii. Prefectul veghează la respectarea legalităţii actelor emise de toate instituţiile statului de pe raza judeţului. Nu ştiu dacă schimbarea domnului Grogore este legală, trebuie să mă consult şi eu cu juriştii instituţiei, nu mă pot pronunţa fără să văd motivarea CJ, şi nu mă iau după ce spune presa că presa a scris numai neadevăruri şi despre mine. Când vom primi actele, pentru că durează ceva timp, trebuie citite de toţi cei prezenţi, semnate, avizate, vin la mine pentru avizul de legalitatea şi atunci vom putea avea un punct de vedere avizat. Eu nu pot să fiu dădaca unuia sau altuia pentru că la Prefectură chiar avem de lucru.Trebuie să avem răbdare.”, a precizat prefectul.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.