250 total views

Am fost sfătuiți să ne uităm și în curtea altor ABA –uri și să-l mai lăsăm pe Răboacă, pentru că este suferind. Deși nu ar trebui să ne intereseze alte administrații, am luat de bun sfatul, și am procedat ca atare. Ne-am uitat în curtea celor de la Argeș –Vedea. De ce? Pentru că este foarte aproape de Vâlcea, iar legătura dintre administrația argeșeană și cea vâlceană, am observat că nu este una de trecut cu vederea.

Cărțile la ABA-ul argeșean se pare ca le face trezorierul roșu care conduce și comandă cu mână de fier administrația. Păi dacă mecanicul Sandu conduce service-ul ”trezorierului consultanță” de ce acesta nu ar conduce ”Apele” lui!?

Spuneam, într-un articol recent, că Ștefan Ciocănel a câștigat licitația pentru reabilitarea integrală a sediului administrației argeșene, cu suma de 1 milion de euro. Dacă cineva crede că nu există nici o legătură între Ciocănel și Săndel, se înșeală! Frățiile, o dată stabilite rămân până la adânci bătrâneți. Pesedeul are pedeliști vopsiți și nu doar câțiva, ci multi… Maria ta!

Ciocanel are ceva funcții primite, în trecut, pe linie de partid portocaliu, fiind cândva consilier local municipal, iari în perioada 2008-2012, director CAS Argeș, după care s-a cam dat la o parte. În zilele noastre, se pare că nu prea este în pixul presei argeșene, dar odată ce se va apuca de reabilitarea sediului Administrației Bazinale Argeș Vedea, poate devine iar vedetă. Mai știi!?

Ideea este că, mecanicul, trezorierul, vânătorul și compania sunt ”turbați” să facă bani să-și achite datoriile sau pe cei care îi țin pe funcții. Repet, lucrări de anvergură, ca cea pe care a câștigat-o, nu întâmplator, Ciocănel, aduc niște parandărături frumoase…În concluzie, și la Vedea este haiducie ca și la Vâlcea… ”Băgați mâna până la cot în bugetul administrațiilor, frate, că nu este al notru!”.

”Directorul Gorunescu a pus pe butuci Hidroserv Argeș cum și Prală a pus pe butuci Hidroserv Vâlcea”, adică filialele au acumulat datorii de milioane de euro, iar la Argeș s-a lăsat inclusiv cu cătușe, susțin ”invidioșii”. Gorunescu este angajatul ”trezorierului consultanță”, iar Prală este angajatul proprietarului municipiului Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău. Funcțiile, pe care le dețin cei doi,  sunt doar pentru a monitoriza afacerile pe care le fac șefii lor prin acoliți și evident pentru a le semna, pentru că nici Gutău și nici trezorierul nu vor mai semna în veci. La cât sunt de pățiți, sulfă și în iaurt.

Ce mai au în comun Argeș și Vâlcea? Dar Prală și Gorunescu?

Cele două administrații sunt conduse de doi indivizi pentru care s-a făcut lobby la greu de influenții Gutău și Drăghici și pentru care ”s-au făcut și se mai fac favoruri scumpe”. Gorunescu este vecin de nădejde cu Drăghici, casă în casă și piscină în piscină, titrează presa argeșeană, iar casele sunt făcute în perioada directoratului de la Hidroserv, cu angajații societății. Exact pe același model și-a făcut și Prală ranch-ul la Câineni, pe perioada directoratului de la Hidroserv. Deci, în comun, cele două Administrații Bazinale nu au decât persoane care, de vreme bună, își fac împreună, doar pentru ei, traiul mai bun și mai prosper, prin acoliți. Din păcate, nu putem vorbi însă aici de rezultate eficient administrative datorită funcțiilor pe care le ocupă. Directoratul acestora se rezumă doar la îmbogățirea lor și a altora, pe spatele statului.

Cercul l-ar închide Sandu, dar condus de alți acoliți!

La Argeș, acesta se pare că nu are încredere totală în “experiența” lui Gorunescu care a distrus Hidroserv Argeș și i l-a adus în coaste pe ”experimentatul” Eramazu, care trebuie să supervizeze lucrările încredințate către prieteni și să se asigure că beneficiile sunt garantate. Și poate, și să fie mai aproape de DNA Pitești! Știe el de ce. În primul mandat al lui Sandu, Eramazu a fost omul lui de bază în Corpul de Control. Aaaa! Și era să uit. Eramazu promite că revine la ABA Olt că cică, doar el ar putea să-l potolească pe Băviță. Sîc!

La Vâlcea, pentru că nu știe ce-i poate pielea lui Ștefan, Sandu l-a lăsat pe Pietriși director de investiții, pentru că și aici trebuie să-și ”urmărească” investițiile, deși și el este în teste, fiind de la Olt și luând aici locul bunului Eramasu. Dar dacă altul ”mai bun” nu-i, i s-a încredințat lui!

Și totuși, studiile lor de mecanici nu îi vor ajuta să aducă instituția Apelor aproape de instituțiile europene. Odată, România se mândrea cu această instituție numită astăzi ANAR!

Astfel, pentru că sunt ascultători și semnează cu ochii închiși, tot ce este ”curat”, drept recompensă Prală și Gorunescu au primit, după multe negocieri grele, directoratul administrațiilor, instituții de siguranță națională de care ei își bat joc aruncând în stânga și în dreapta banii instituției pe mașini foarte scumpe și foarte multe, televizoare, radiouri, uși la birouri, reabilitări de clădiri, cazări de cinci stele, salarii mărite necorespunzător și lista poate continua.

Drăghici, Sandu, Gorunescu și Prală sunt portocalii vopsiți în roșu și le place, al ‘năi de mult, vânătoarea de bunuri aducătoare de profit. Oricum, toți sunt în barca “trezorierului”, chiar dacă unii nu și-au câștigat încă, toată încrederea față de acesta.

Vom reveni…

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Raspunde la urmatoarea intrebare inainte de a posta * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.